23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Byens bedste udsigt giver vind i håret

På toppen af Nordhavn kan du få panoramaudsigt og vind i håret på Restaurant The Silo. Alument har leveret lameltag og etagehøje foldeglas til det fashionable spisested, der kan åbnes helt op en varm sommerdag.

The Silo er blevet et vartegn for Nordhavn med sine ikoniske betonfacader beklædt med galvaniseret stål. Bag renoveringen står COBE Arkitekter, der har forvandlet industribygningen til 38 unikke lejligheder, et galleri i stueplan og restaurant The Silo med restaurant, skybar, loungeområde og tagterrasse på øverste etage.

Loungeområdet er designet til at få det bedste ud af placeringen på et af byens højeste tage. Siderne er beklædt med etagehøje foldeglas fra Alument, der kan foldes sammen og integrere loungeområdet med tagterrassen udenfor, så inde og ude smelter sammen. På samme måde er taget designet til at kunne skydes til side, så gæsterne kan få vind i håret en varm sommerdag.

Alument har leveret de etagehøje foldeglas og lamelloftet, der dækker det 65 m2 store loungeområde. Taget er sat sammen af fire Algarve Pergolaer, der er bygget sammen, så de fremstår som en helhed. Taget er bygget op af motoriserede lameller, der kan åbnes, så lyset og luften lukkes ind. På samme måde kan taget lukkes til, hvis det begynder at regne.

-       Vi er stolte over at være blevet valgt som leverandør til et så ikonisk byggeri som The Silo. Der har været et rigtig godt samarbejde med entreprenør og arkitekt om at finde frem til de løsninger, der ville passe til the Silos særlige arkitektur. Jeg synes, det er lykkedes over al forventning, siger salgschef i Alument Lars Bomholt.

Læs mere om Aluments pergolaer til cafeer og restauranter her: https://alument.dk/cafe-og-restaurantoverdaekning/ 

Du kan også blive klogere på Alument altaner med foldeglas her: https://alument.dk/altaner/altaner-med-foldeglas/altaner-med-foldeglas/

Alumentdk
Albuen 4B
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK41423870

Kontaktperson

LB
Lars Bomholt
Salgschef
+45 60811601 lb@alumentdk.dk

Send til en kollega

0.125