23948sdkhjf

Certificering gør en bygning mere værd

| Medlemsnyhed | Indrykket af Blendex A/S

Hvilken certificeringsordning skal man som bygherre vælge? Hvorfor overhovedet lade sit byggeri certificere? Kan man ikke bygge bæredygtigt uden en certificering?

Foto: KLP Eiendom. Fornebu S, indkøbscenter, Norge. Certificering: BREEAM Outstanding.

”En bygning kan være nøjagtig lige så bæredygtig uden certificering som en med certificering. Den store forskel er, at du med en certificering har fået dit byggeri vurderet af en tredjepart. Bæredygtigheden er ikke noget, du som bygherre selv påstår. Det er dokumenteret, og det er mere troværdigt,” siger arkitekt M.Arch og DGNB konsulent, Casper Østergaard Christensen, som har været projektleder på ”Guide to Sustainable Certifications”, en analyse af ti certificeringsordninger.

Han mener også, at en bæredygtig certificering kan modvirke fejl og mangler, da man er tvunget til at tænke sig godt om: ”Den kan give ny indsigt i, hvad bæredygtighed handler om. Og endelig er et certificeret byggeri mere værd i kroner og ører end et byggeri uden certificering."

Læs vores artikel "Bæredygtighed er ikke bare tykke vægge og tang på taget" med Casper Østergaard Christensen

Blendex’ egenproducerede screens er evalueret i forhold til DGNB, BREEAM og LEED. Vi kan dermed dokumentere, hvor mange point et solafskærmningsprodukt bidrager med til et bæredygtigt byggeri. Læs mere her 

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Blendex A/S

Grusbakken 1-3
2820 Gentofte
Danmark
Blendex A/S

Send til en kollega

0.094