23948sdkhjf

Speciallavede trædøre til eksklusiv, dansk golfklub

| Medlemsnyhed | Indrykket af Vahle A/S

Vahle producerer indvendige trædøre speciallavet til golfklubben Great Northerns rå arkitektur

I Kerteminde danner bugtende, grønne golfbaner ramme om Great Northerns skarpe og rå arkitektur. Træder du indenfor, møder du kvalitet i form af nordisk design af rige, naturlige materialer. De mørke egetræsdøre, der er speciallavet af Vahle til blandt andet golfklubbens spa, bidrager til at skabe en unik oplevelse.

 

Indvendige døre skaber velvære

På Great Northern er arkitektur og interiør nøje udvalgt for at skabe en oplevelse af højeste klasse. De indvendige døre af træ komplimenterer træbjælkerne i loftet, de rustikke murstensvægge og det mørke stengulv. Når du bruger dørene, mærker du straks, at de er ud over det sædvanlige. Dørens tyngde og moment giver en følelse af velvære.

 

Døre af træ i speciallavet farve

De indvendige døre har en overflade i europæisk egefinér, mens karmene er af massiv, europæisk egetræ. Overfladens ru struktur passer perfekt til de rå vægge. Dørenes bejdsede overflade danner grundlag for farven på det øvrige interiør. Således er træets farve speciallavet til projektet, som Vahle har leveret omkring 150 døre til.

 

Varme døre med skjult beslag

Dørens rødlige træstruktur tilfører varme til de omgivende kolde materialer. Dørens udtryk forstyrres hverken af hængsler eller dørlukker, der er skjult inde i døren i modsætning til almindelige døre, hvor beslaget er synligt. Trædørene står enkle og elegante i murene med et roligt og dog tydeligt udtryk, da det mørke træ står i kontrast til de lyse mursten.

 

Samme design i døre uanset funktion

Dørene er lavet med forskellige funktionskrav. Således fungerer nogle døre som branddøre og lyddøre. Selvom nogle af dørene har en ekstra funktion, fremstår alle døre ens. Dørens design er det samme uanset funktion, hvilket skaber et gennemført interiør og sikrer en kvalitetsoplevelse.

 

Fotograf Lars Ditlev Pedersen


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Vahle A/S

Industrivej 8
8544 Mørke
Danmark
Vahle A/S

Billeder & videoer

Internal DoorBespoke DoorDoors made from oakDark Wooden DoorsInterior Flush DoorFlush door made from woodDetail Wooden DoorWooden Door with Door HandleDoor with Concealed Door Closer

Send til en kollega

0.205