23948sdkhjf
Del siden
Annonce

KL Automatik ansætter ny projektleder

51-årige René Pedersen er ansat som projektleder i KL Automatik, hvor han skal arbejde med alt lige fra tilbudsgivning til test og idriftsættelse af eksempelvis automationsprocesser i fødevareproducerende virksomheder og anden industri.

”Som projektleder får jeg ansvar for kundernes projekter fra start til slut. Det betyder, at jeg eksempelvis skal vurdere opgaverne, opstille løsningsforslag og regne tilbud. Jeg glæder mig til at komme ud at styre en række projekter og sørge for, at sitet, mandskabet og alle materialer er på plads. En god planlægning er altafgørende for, at projekterne kommer effektivt i mål”, forklarer René Pedersen, der allerede efter få uger på jobbet ikke er i tvivl om, at han har valgt rigtigt.

”KL Automatik er spændende arbejdsplads med en god kultur. Jeg har fået en masse nye kolleger, som jeg bare passer godt sammen med. Arbejdet byder på nye udfordringer hver dag, og jeg har frihed til at løfte opgaverne på den måde, jeg mener er den mest optimale for kunden”, forklarer den uddannede svagstrømsingeniør.  

Læs flere nyheder fra KL Automatik

DK EL ApS
Stiftsvej 16
7120 Vejle Øst
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK36479183

Kontaktperson

Send til en kollega

0.078