23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Støjafskærmning med letvægts louvres

Som underentreprenør til Siemens A/S har IAC Acoustics leveret en støjafskærmning omkring et nyt tørkøleanlæg ved Regionshospital Viborg. Projektet er led i et energispareprojekt, som gennemføres af Region Midtjylland.

Konstruktion
For at sikre tilstrækkelig lufttilførsel til tørkølerne består de nederste 5 m af støjvæggen af IACs letvægts aluminium louvres. Udover gode støjreducerende egenskaber tillader louvrene luftgennemstrømning til køleanlægget. Den øverste del af støjafskærmningen er udført med aluminium støjskærmspaneler type WNG, 80 mm hard/perf. IACs leverance omfatter også den bærende stålkonstruktion, som er udført i varmgalvaniseret konstruktionsstål.

Ydelse
IAC Acoustics har detailprojekteret (i samarbejde med Sweco A/S), fremstillet og installeret alle ydelser i forbindelse med støjafskærmningen.

Produktprogram
IAC Acoustics produktprogram omfatter en række forskellige typer akustiske riste (louvres), som er velegnede til støjdæmpning, hvor der samtidig med støjdæmpningen er behov for luftgennemstrømning. Louvrene kan anvendes som støjafskærmninger eller som indbyggede riste i facader m.m.

IAC Acoustics A/S
Jernholmen 44
2650 Hvidovre
Hvidovre Kommune
Danmark
CVR nummer: DK11733174
P nummer: 1000266527

Send til en kollega

0.062