23948sdkhjf

Zemmler Multi Screen MS1600 til Odder Maskinstation

| Medlemsnyhed | Indrykket af H.P. Entreprenørmaskiner A/S

Den lille mobile og kompakte dobbelt tromlesorterer har stor effekt.

Hos Odder Maskinstation ved man, at der er mange ressourcer i afgravet jord. Indehaver Arne Mathiesen har derfor investeret i denne mobile Zemmler MS1600 tromlesorterer. Trods den beskedne størrelse kan maskinen sortere i 3 fraktioner i en og samme arbejdsgang:

- Dette er af stor betydning, når man skal sortere jord. Normalt ville det kræve en stor pladskrævende maskine, som skal transporters med blokvogn. Nu kan vi trække maskinen efter vores egne læssemaskiner. I sidste ende betyder det færre omkostninger for vores kunder, forklarer Arne Mathiesen.

Zemmler tromlesortereren henvender sig til entreprenører og andre virksomheder med opgaver inden for bygge og anlæg, have og landskab. De kompakte dimensioner og den lave vægt på 3.500 kg gør denne tromlesorterer til et interessant alternativ, for trods en høj kapacitet er den meget mobil og kan transporteres med en 4-hjulstrækker, pick-up eller lille lastbil. Den sættes bare på krogen!

Lille maskine med stor effekt
Distriktschef Henrik Kildegaard fra H.P. Entreprenørmaskiner siger:  - Sortereren er elektrisk drevet som standard til 380 V kabel, og der kan tilkøbes en dieselgenerator. Den er ’multiscreen’ og sorterer med dobbelt-tromle, hvor almindelige sorterere kun har én tromle. Den bruges typisk til at sortere jord med sten i, så jorden tages fra i den størrelse, man ønsker. Man kan fx også sortere 2 færdigprodukter i sten, dvs. forskellige størrelser sten, ligesom maskinen kan bruges til kompost, flis, bygningsaffald, gips, plast, ja sågar knuste muslingeskaller. Det er en ret lille, kompakt maskine, men med en stor effekt. Velegnet til mange forskellige opgaver, da den er så fleksibel og mobil. På tromlen er det enkelt at udskifte sigtevævet, så der kan sorteres i præcis de størrelser, man har brug for.

På billedet ses Arnes datter Ninna Mathiesen, som kommer til at køre med sorteranlægget.

FAKTA MS1600

  • Multisorterer.
  • Anhængermonteret.
  • Op til 3 fraktioner.
  • Kapacitet: 30 m3 i timen.
  • Tromlediameter: 1300 mm
  • Tromlelængde: 1740 / 2640 mm
  • Færdigmateriale: Mellem 2 og 80 mm
  • Vægt: 3500 kg.

Læs mere om Zemmler MS1600 her


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
H.P. Entreprenørmaskiner A/S

Tingbjergvej 10
4632 Bjæverskov
Danmark
H.P. Entreprenørmaskiner A/S

Billeder & videoer

Zemmler MS1600 tromlesortererZemmler MS1600 tromlesortererZemmler MS1600 tromlesorterer

Send til en kollega

0.094