23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Riwal har udviklet 30 BIM-modeller af særlige lifte

Hent nu (gratis) mere end 30 BIM-modeller fra Riwals udlejningsflåde.

BIM giver MEGET mere kontrol over byggeprojektet 

BIM teknologien (læs mere om BIM) giver entreprenører et større overblik på byggepladsen og er et fantastisk værktøj til at forudsige fejl og mangler på pladsen - langt inden de opstår(!).

Riwal tilbyder over 30 maskiner i 3D-modeller, og du kan nu smart visualisere maskinerne på din byggeplads,

Projektlederne får altså mere kontrol over byggeprojektets faser. 

Men det sikrer også et bedre samarbejde mellem projektleder og leverandør: fx kan man bedre måle bygningens specifikationer (som indgange og udgange), og man kan nemmere vælge de korrekte maskiner på forhånd (Download 3D-modeller fra Riwals bibliotek nu - helt gratis). 

René Timmers, Riwal Chief Financial Officer og ansvarlig for Digital og IT udvikling udtaler: ”Riwal lægger stor vægt på innovation, og vi tror på at disse BIM-modeller vil hjælpe vores kunder med at planlægge deres arbejde mere effektivt. Ved at rådgive vores kunder om projekter med brug af BIM teknologi stræber vi efter at gøre vores kunders arbejde nemmere og mere effektivt, hvilket hjælper os til at levere den bedste kundeoplevelse i branchen.”

Riwals rådgivere hjælper dig selvfølgelig, hvis du har problemer med at hente filerne - eller bare vil have gå råd til at bruge dem.

Jeg vil gerne se en video med BIM-modellerne fra Riwal.  

Eller du kan kontakt Riwal direkte. 

Telefon 70 10 00 97

 

Riwal Danmark A/S
P.L. Brandts Allé 1
5220 Odense SØ
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30609492
P nummer: 1013349483

Send til en kollega

0.062