23948sdkhjf

FRIIS & MOLTKE vinder konkurrencen om den nye Magasinbygning for Museum Sønderjylland

| Medlemsnyhed | Indrykket af Friis & Moltke A/S

Den nye Magasinbygning indeholder, ud over faciliteter til modtagelse, registrering og opbevaring af genstande også faciliteter for undervisning og formidling, kontorer, laboratorier og personalefaciliteter.

En enig dommerkomité har udpeget FRIIS & MOLTKEs forslag som vinder af konkurrencen om den nye Magasinbygning for Museum Sønderjylland. Projektgruppen består endvidere af BASE Erhverv som totalentreprenør og ingeniørfirmaerne Viggo Madsen samt Spangenberg & Madsen.

- Vi fik tre gode bud, men projektet her vandt på alle parametre, udtalte Henrik Harnow, direktør for Museum Sønderjylland, ved offentliggørelsen af vinderforslaget og kaldte samtidig byggeriet stilrent og elegant og med en god logistik i forhold til håndtering og opbevaring af de sønderjyske museers omkring 250.000 museumsgenstande, der i dag er spredt rundt på 60 lokationer under utidssvarende forhold.

Opførelsen af byggeriet sker med støtte fra A. P. Møller Fonden og Augustinus Fonden og det 6.000 m² store byggeri er planlagt til at stå færdigt i foråret 2021.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Friis & Moltke A/S

Åboulevarden 1
8000 Aarhus C
Danmark
Friis & Moltke A/S

Send til en kollega

0.109