23948sdkhjf

Få et lækkert arbejdssommerlook med chinos til mænd

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Sommeren er over os, og de varme temperaturer kan være en udfordring, hvis der er en bestemt dresscode på din arbejdsplads.

Måske er det ilde set, at du tropper op i shorts på arbejde, heldigvis findes der gode alternativer, der kan give dig et lækkert sommerlook på arbejde, uden du overopheder. 

Chinos til mænd – luftige og behagelige 
Med et par klassiske chinos til mænd klarer du dig let igennem en varm sommer – uden at savne dine shorts nævneværdigt. Mændene bag brandet Shaping New Tomorrow har eksempelvis skabt chinos til mænd, der er så behagelige at have på, at de føles som joggingbukser. 

Det lette stretchstof gør der derfor bukserne velegnede om sommeren, fordi de ikke føles tunge og ubehagelige at have på, når varmen for alvor sætter ind. Samtidig er chinos til mænd lette at style på et hav af måder, der giver dem et lækkert sommerlook. 

Style op og ned 
Det gode ved et par chinos til mænd er, at de kan styles op og ned. Hvis du eksempelvis skal til et vigtigt møde, kan du sætte en skjorte til og få et stilet business-udtryk, som lækre herre bælter vil være med til at understrege yderligere. 

Vil du derimod være lidt mere sommercasual, kan du sætte en enkel ensfarvet t-shirt til for at køre et mere cool og afslappet look.

Fuldend med de rigtige sko 
Selvom der er en politik på din arbejdsplads, hvor shorts ikke hører til, kan det sagtens være, at det er ok at lufte tæerne. Det kan du gøre ved at sætte et par klassiske Birkenstock-sandaler til dine chinos. Det giver en sommerlig vibe – selvom du har lange bukser på. 

Er sandaler også no-go på din arbejdsplads, kan du alligevel give et par chinos til mænd et sommerligt udtryk med et par lyse sneakers. Gå gerne efter de mindre chunky varianter for netop at give dit outfit et let udtryk. 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.111