23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Stor interesse for JUUL | FROST Arkitekters flerbruger kontorhus

En måned efter første spadestik og 11 måneder før, de første kan flytte ind, er der allerede meldt udsolgt.

Alle 6.500 kvm i første etape af Munkebjerg Business Park tegnet af Juul | Frost Arkitekter er nu udlejet. De nye lejere i Munkebjerg Business Park er PwC, Nykredit, Totalkredit, Erhvervshusfyn, Barfoed Groups projektafdeling og Lidl.
 
Det moderne fem etager høje kontorhus med hvide højglans facader bliver med sit markante udtryk en flot indgang til Munkebjerg Business Park og en arkitektonisk markør for området. Et godt indeklima og bæredygtighed har været rettesnor for udformningen af bygningen, der indrettes som et flerbrugerhus med fælles kantine, mødelokaler, P-kælder samt tagterrasser, hvor brugerne kan mødes uformelt i det daglige.
 
Juul | Frost Arkitekter har også tegnet den 1200 m2 stor dagligvarebutik til LIDL, der med begrønnede facader og grønt tag skal understrege bydelens parkmæssige karakter. 
 
I tæt samarbejde med BARFOED GROUP sætter JUUL | FROST Arkitekter et markant præg på Munkebjerg Park i et af Danmarks mest ambitiøse udviklingsområder for forskning, uddannelse og erhverv.
 

JUUL FROST ARKITEKTER A/S
Refshalevej 147, st. th
1432 København K
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31515335
P nummer: 1014530734

Kontaktperson

MMA
Mads Møller Angelsø
Kommunikation og presse
+45 32 95 95 78 ma@juulfrost.dk

Send til en kollega

0.094