23948sdkhjf

Casper er udlært elektriker hos EL:CON – og han er også EUX-student

| Medlemsnyhed | Indrykket af EL:CON A/S

Casper Krogh Nielsen er udlært elektriker den 2. august 2019 hos EL:CON i Glostrup, men han kan også kalde sig EUX-student, for han har nemlig taget begge uddannelser på én gang.

Tekst Mette Riis, HR og kommunikation, meri@elcon.dk

»Jeg har en bred uddannelse i bagagen, som jeg kan bringe i spil, hvis jeg følger min drøm og læser videre til ingeniør på DTU«, fortæller Casper, der netop har afleveret sin ansøgning til studiet på DTU.

Den nyudklækkede elektriker håber at få muligheden for at fortsætte på deltid og sideløbende med sit studie i EL:CONs afdeling for Bygningsautomatik i Glostrup. Det er nemlig hér, han har tilbragt sin læretid, fordi han brænder for lige netop dét fagområde inden for elektrikerfaget.

»Jeg syntes, det er fedt at være med på CTS-holdet (Central Tilstandskontrol & Styring). Her er jeg nemlig med hele vejen fra programmering, til opstart af et projekt, hvor vi trækker kabler, helt indtil anlægget kører, som det skal, og vi oplever en tilfreds kunde«, fortæller Casper.

Funktionsleder Chris Mørkehøj Christiansen er glad for Caspers altid gode humør og positive bidrag til afdelingen: »Casper er ikke bange for at tage en udfordring op, når vi sætter ham til nye opgaver, han ikke tidligere har løst. Han er utrolig lærenem, fordi han suger viden til sig og bare går i gang«.

Casper arbejder i øjeblikket på et større tværfagligt EL:CON-projekt på Christianshavn, hvor han og CTS-holdet installerer ventilation og varme. Opgaverne her passer den nyudlærte elektriker fint, for det med teknikken i opgaverne er det, der optager hans interesse.

»Jeg har været utrolig glad for at være her i EL:CON. Man tager sig godt af lærlinge, der er plads til selvstændigt at finde en løsning på opgaverne, og vi har et godt kollegialt sammenhold«, slutter Casper.

Stort tillykke med svendebrevet og studenterhuen til Casper:-)


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
EL:CON A/S

Ryhavevej 50
8210 Aarhus V
Danmark
EL:CON A/S

Send til en kollega

0.095