23948sdkhjf

Michael Mottlau ny advisor hos V2C

| Medlemsnyhed | Indrykket af V2C ApS

Nye stærke kompetencer til V2C

Michael er oprindeligt uddannet ingeniør og har de sidste 10 år haft sin gang i et projektudviklingsfirma, heraf de sidste fem år i rollen som teknisk direktør med ansvar for alt byggeri. Tidligere har Michael gennem 25 år siddet i store entreprenørvirksomheder.
 
Michael kommer således med erfaring og viden fra flere sider, hvilket gør ham i stand til at udtænke løsninger fra forskellige perspektiver, der imødekommer brugernes behov.
 
Michael er specialiseret i projektudvikling, herunder boligbyggeri. Han styrer hele udviklingsprocessen og afdækker risici, der kan have indflydelse på ejendommens værdi og potentialer. Michael sikrer bygbarhed inden for budgetterne i det udviklede. Han ved, hvor ejendommens anvendelse og drift kan optimeres og har desuden et stort kendskab til de juridiske, økonomiske, tekniske og driftsmæssige forhold indenfor due dilligence processen.
 
Med flere store og komplekse boligprojekter bag sig har Michael en stor indsigt i køberes behov og krav til det færdige byggeri. Han sørger for, at byggeriet er salgbart, og at entreprenørerne kan bygge det inden for budgettet.
 
Michael har desuden en stor viden inden for infrastruktur, logistik og entreprisegrænser – en viden der giver stor værdi på projekterne.  
 
Michael træffes på telefon 22799007 og på mail: mhm@v2c.dk

Læs mere om Michael her


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
V2C ApS

Torveporten 2
2500 Valby
Danmark
V2C ApS

Send til en kollega

0.125