23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kontaktløs flowmåling

Enkel og kontaktløs flowmåling med den nye U1000V2 fra GF

I mange væskefyldte rørsystemer er det aktuelle flow ofte essentielt at kende. Ofte kan det vise sig udfordrende at installere konventionelle flowmålere der i større eller mindre grad kræver indgreb i rørsystemet. Den nye U1000V2 med ultralydsteknologi muliggør flowmåling via en kontaktløs og ukompliceret installation. Fordelene er klare: flowmåleren kræver ingen produktionsafbrydelse, giver præcise resultater, er omkostningseffektiv samt understøtter digitale interfaces.

Rørsystemer anvendes i alle sektorer i en bred vifte af processer:

  • drikkevand
  • varmtvandsforsyning
  • kølesystemer
  • svømmebassiner
  • spildevand
  • produktion 

For at sikre optimal funktion af systemer og anlæg overvåges disse ofte på en række parametre, fx temperatur, flow og tryk. Især flow er ofte afgørende for ejere og operatører af forsynings- og produktionssystemer. Dels danner flowet ofte grundlag for afregningen mod slutbruger, men er også et vigtigt input for styresystemer og håndtering af industrielle og kemiske processer.

"På tværs af mange sektorer anvendes store flowmålere hyppigt. Dette kræver involvering af specialister samt en ofte kostbar afbrydelse af produktionen" siger Yannic Baeucle, Produktmanager for GF Automation. Dette medfører ikke blot unødvendige omkostninger men stiller også krav til medarbejderne. Ydermere er konventionelle sensorer ofte i berøring med aggressive medier hvilket nedsætter levetiden.

GF, specialisten inden for rørsystemer og måleteknologi, løser disse udfordringer med den kontaktløse flowmåler U1000V2. Produktet giver altid pålidelige resultater og giver omkostningseffektive målinger i mange år uden at være i kontakt med mediet eller afbryde produktionsprocessen. 

U1000V2 passer altid
Selv under installationen har U1000V2 en afgørende fordel i forhold til konventionelle målesystemer. Enheden kan eftermonteres nemt og inden for 2 minutter, selv under produktion uden at forårsage forstyrrelser. En eftermontering medfører ofte dyre afbrydelser og ændringer i rørsystemet. U1000V2 installeres uden indgreb i systemet og kræver ingen specialister. 

U1000V2 er designet så den kan anvendes på en lang række applikationer på tværs af alle sektorer. Takket være en brugervenlig fastgørelse på ydersiden af røret kan enheden anvendes på rørdiametre fra 22mm til 180mm. Nøjagtige måleresultater uanset medie i røret, rørmateriale eller hvor flowmåleren installeres. Flowmåleren udmærker sig ved øjeblikkelig drift og brugervenlige design. Systemet programmeres i få enkle trin og alle nødvendige parametre indtastes hurtigt via den store og tydelige skærm. Når det gælder service og vedligehold drager flowmåleren fordel af ikke at være i berøring med medierne og omkostningerne er derfor tilsvarende lavere. Dette sikrer også produktkvaliteten da hverken mediet eller processen påvirkes af den kontaktløse målemetode. 

Den ideelle løsning til alle rørsystemer
U1000V2 muliggør en nøjagtig og kontaktløs flowmåling i en lang række applikationer. "Flowmåleren integreres let i komplekse systemer og processer og kan let kombineres med eksisterende rør, ventiler og måleudstyr fra GF" forklarer Baeucle. Ved at integrere U1000V2 i et system reduceres både omkostninger og kompleksiteten betragteligt. 

For mere information se her.

 

Georg Fischer A/S
Roskildevej 342E
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK63951315
P nummer: 1002180577

Kontaktperson

JZ

Send til en kollega

0.062