23948sdkhjf

Den Danske Fællesstand Bygg Reis deg 2019 partner i Det Norske Byggemøtet

| Medlemsnyhed | Indrykket af Center for Underleverandører

På den danske fællesstand på Bygg Reis Deg 2019 er gennemgående tema netværk - der er indrettet særlig standområde - udstillerne får her egen stand podie - økonomisk at deltagelse Kontakt knud - 20253277 - knud.hareskov@cfu.as

Kom med til speciale pris Bygg Reis Deg 2019 

DANSK FÆLLESSTAND på Norges vigtigste Bygg- og anlægsmesse

- i samarbejde med

CFU og Danmarks Ambassade i Oslo

I samarbejde med Den danske ambassade i Oslo og Eksportrådet planlægger CFU en Eksportnetværksgruppe bestående af Bygge- og anlægsentreprenører hovedsageligt med begrænset eksport- og messeerfaring.

Formålet med gruppen er, at give virksomheder, der ikke umiddelbart har ressourcerne til udvidelse af deres eksport indsats gennem messedeltagelse, muligheder for at deltage på Norges mest betydende Bygge og anlægsmesse – Bygg Reis Deg  2019 i tilknytning til Den danske fællesstand. Der vil være indrettet et område på 30 m2 med plads til max  8 virksomheder

Gennem vejledning og konkret individuel assistance sigtes projektet mod, at tilføre virksomhederne ekstra kompetencer og ressource, som sikre optimal messeudbytter og professional deltagelse, både på aktuel og fremtidige messe.

Program

1.     Messeforberedelse

Standens udsmykning, samspil, regler, virksomhedsprofil, messematerialer, præsentation, markedsføring, fællesstandens program, kataloger, login og brug af messens hjemmeside, fremtoning, håndtering af henvendelser og leads. Transport og ophold.

2.     Under messen.

Brug af netværk, udstillingsområdets muligheder og funktioner, hvor er hvad, matchmaking, strategisk leads generering, informationsindsamling, konkurrentanalyse.

3.     Messeopfølgning

Evaluering af messedeltagelse, udbytte, leads. Praktisk erfaring for det videre arbejde.  Drøftelse af det videre samarbejde.

Messedeltagelse vil være tilknyttet til - og på særlig indrettet område i - Den Danske fællesstand på Elmia Subcontractor 2015. Alt efter behov og økonomi kan du vælge mellem egen stand på 9 m2 pris kr. 32500 eller du kan dele en stand med en anden netværksdeltager pris kr. 18500

Navneskilt over standen, belysning og gulvtæppe indgår. Der vil være adgang til fællesområde på standen.

Kontakt: Knud Hareskov CFU Mob 2025 3277 eller mail til knud.hareskov@cfu

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Center for Underleverandører

Birk Centerpark 40
7400 Herning
Danmark
Center for Underleverandører

Kataloger m.v.

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.15