23948sdkhjf

Morten er udlært elektriker hos EL:CON i Aarhus

| Medlemsnyhed | Indrykket af EL:CON A/S

Morten Lund Andersen er udlært elektriker den 10. august 2019 hos EL:CON i Aarhus – men han er også student, for han har taget EUX-uddannelsen. Den nybagte elektriker og student har et flot 10-tal med sig efter en veloverstået svendeprøve og eksamen.

Tekst Mette Riis, HR og kommunikation, meri@elcon.dk

»Jeg har masser af muligheder med en EUX-eksamen, hvis jeg vælger at læse videre til fx ingeniør eller maskinmester. Men lige nu har jeg sagt ja tak til at fortsætte hos EL:CON«, fortæller Morten, der i skrivende stund har tilbragt tre uger i serviceafdelingen i Aarhus, og det er netop i denne afdeling, han fortsætter i som svend.

Det flotte 10-tal er helt sikkert velfortjent, for fagligheden er i top, og der er udelukkende roser fra Mortens kollegaer gennem læretiden. Pladsformand i EL:CONs Projektafdeling Jesper Mathiesen er ikke i tvivl om, at Mortens ydmyghed, sociale kompetencer og forståelse for håndværket, nok skal bringe ham langt: »Jeg har haft æren af at arbejde med Morten på flere større entrepriser. Morten har blandt andet stået selvstændigt for ABA-opgaven (Automatisk Brand-Alarmering) på en stor entreprise, vi har udført i Aarhus. Han besidder masser af gå-på-mod og er et meget positivt menneske, som også afspejler sig i samarbejdet med os kollegaer, og så er han hurtig til at udføre opgaverne«.

Serviceelektriker

Morten mener selv, at hans uddannelse hos EL:CON har været utrolig alsidig, og han er kommet godt omkring mange opgavetyper. Han husker specielt opgaverne tilknyttet den nylige godt afleverede entreprise på renovering og ombygning af Aarhus Teater. Også hér var Morten tilknyttet Jesper Mathiesens projektsjak: »Vi har et rigtigt godt samarbejde i dét team. Der hersker en god tone, og opgaverne var meget anderledes end noget, jeg har prøvet før. Vi arbejdede på skæve tidspunkter for ikke at forstyrre skuespillerne, og vi skulle tænke i kreative arbejdsstillinger i teatrets mange rum«, fortæller Morten.

Lige nu og fremover vil det være i Serviceafdelingen, den nyuddannede elektriker vil slå sine folder: »Jeg har ikke så meget erfaring fra service, men det får jeg nu. Lige i øjeblikket er jeg med på en opgave i forbindelse med montering af nød- og panikbelysning, og det virker som et spændende projekt«, forklarer Morten.

Serviceleder Jørgen Guld ser frem til samarbejdet: »Det er altid en tryghed for os at ansætte vores egne lærlinge, når de bliver udlært elektrikere, så véd vi, hvilke fagområder, de har med sig i bagagen, og Morten virker som en rigtig dygtig ung mand«.

Velkommen på serviceholdet – og tillykke med svendebrevet og studenterhuen til Morten:-)


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
EL:CON A/S

Ryhavevej 50
8210 Aarhus V
Danmark
EL:CON A/S

Send til en kollega

0.078