23948sdkhjf

Kursus om den nye version af standarden for brandsikring af ventilationsanlæg (DS428) på gaden

| Medlemsnyhed | Indrykket af Danvak ApS

Den nye version af standarden for brandsikring af ventilationsanlæg (DS428) er godkendt og udkommer primo september 2019.

Standarden tager højde for nye byggeskikke og den seneste teknologi på området. Samtidig er den gjort mere brugervenlig og er revideret med henblik på anvendelsen af nye materialer, decentrale anlæg og den teknologiske og videnskabelige udvikling, der er sket siden den seneste version udkom i 2011.

Danvak er nu klar med nyt opdateret kursus, hvor man kan få indsigt i, hvad der nu skal til i forbindelse med brandsikring af ventilationsanlæg.  Underviseren på kurset er Brian Schiøtt, medejer af AiRFORCE og hovedforfatter af DS428. Brian Schiøtt har undervist i denne standard siden 2002, så deltagerne bliver ført igennem kursusprogrammet på aller bedste vis.

Standardmetoderne er udvidet væsentligt, og vil kunne anvendes direkte i næsten alle projekter og er underbygget med principløsninger for:

  • Decentrale systemer – Helt nyt afsnit for decentrale ventilationsanlæg
  • Spjældsikrede systemer – Mindre opdateringer
  • Røgventilerede systemer – Helt nyt beregningsgrundlag
  • Parkeringsventilation – Helt nyt afsnit
  • Røgudluftning – Helt nyt afsnit, bl.a. med muligheden for kombinerede systemløsninger

Kurset afholdes over to dage i Aarhus, København, Vejle og Ballerup i løbet af efteråret 2019. Du kan læse mere om kurset her

Vil du sikre dig en plads på kurset, kan du kontakte salgs- og marketingkoordinator Tina Michelsen på info@danvak.dk eller telefon 36369063.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Danvak ApS

Islands Brygge 26, 4. tv.
2300 København S
Danmark
Danvak ApS

Send til en kollega

0.133