23948sdkhjf

Containerlås | type 01 → Danmarks sikreste Containerlås

| Medlemsnyhed | Indrykket af FEC Consulting

Den sikreste Containerlås Denne container låse type 01 er baseret på et certificeret og patenteret roterende låsesystem. Vi har demonstreret hvordan det patenteret løse systemet virker, i videoen som du finder i slutningen af artiklen.

Containerlås:

Containerlåsen bruges til sikkerhedsmæssige formål, såsom aflåsning af skibscontainer og container på byggepladser og samt alle normale container for at gøre containeren sikker for at undgå tyveri. Containerlåsenes designet med en roterende låsecylinder med som har en stor holdbarhed. Oversigt over vores containerlåse, de bruges i opbevaringscontainere og til forsendelsescontainere for at gøre det sikkert. Containerlåsen er ofte de containere, vi sikrer, er gamle forsendelsescontainere, der bruges til opbevaring. beholderlåse har bestået af håndtaget med stanglåsesystemet og har sjældent de indhyllede centrale indkapslede containerslåse. Sikkerhedsforseglingerne er de mekanismer, der bruges til at forsegle forsendelsescontainerne på en måde, der giver manipulation bevis og et vist højt sikkerhedsniveau. Sikkerhedsforseglingerne til containerspærre bruges ofte til at sikre lastvogne, skibscontainere, kemiske trommer, luftfartsselskabs toldfri vogne og med brugsmåler

Den bedste af en af mange fordele ved levering af containere, at de er berømte for deres styrke og holdbarhed med de rimelige omkostninger ved containerslåse, er det meget brugt til opbevaringsformål eller bygning og i et hjem til sikkerhed. Containerlåseegenskaber er nyttige til den vedvarende forstyrrelse såsom vejr, modstand mod det naturlige forfald i miljøet og til at holde dyrene og skadedyrene i bugten, men der er en anden grund, hvorfor mange mennesker bevæger sig mod containerne Sikkerhed ved hjælp af container låse.

Om container, og den låser:

Containerlåsene er bekymrede over de indtrængende, der kommer ind, mens du sover, eller bare en person, der bryder ind, mens du ikke er i huset eller containeren, sikkerheden er en almindelig bekymring for befolkningen. Beholderen er enorm og tung. Den består af en stor metalboks med et sæt tunge døre, en beholder ser bestemt ret stærk og sikker ud. Den eneste måde at sikre bagage i beholderen på er at fastgøre tungmetaldøren med beholderlåsen. Imidlertid er containeren lavet af tungmetal, den har et stærkt udseende og hans er designet til ikke at stoppe indtrængende, men det er nyttigt at overleve en vanskelig rejse til søs. Forsendelsescontainerne tilbringer det meste af deres liv på at transitere på skibe, tog og lastbiler eller sidde i sikre aflejringsværfter og med lagerfaciliteterne, hvorfor vi bruger containerslåsen til at gøre en sikker rejse for at undgå tyveri, alt containeren tilbyder en form for sikkerhed, der er ekstern til selve containeren.

Faktum om containeren, de er ikke let tilgængelige for offentligheden i disse miljøer, de er specielt designet til at være ret sikre, men ikke for at være uigennemtrængelige. Når du lægger en container på din ejendom, giver du dog op af noget af den eksterne sikkerhed, der tidligere blev tilbudt, og kan være nødt til at overveje yderligere sikkerhedsforanstaltninger. http://www.danish-safetylock.dk/containerlaas/

En container er mest sikker i sin umodificerede tilstand, og hver skæring til ekstra vinduer og døre ikke kun svækkes. Containeren er strukturelt stærk og pålidelig, men giver ubudne gæster yderligere muligheder for indgangen. I denne artikel vil vi tale om måder at låse slutdørene på en almindelig container og andre containere på, men vi beskriver også, hvordan vi kan sikre en container, der er ændret til brug som et hjem og i containeren.

Noget historie:

I begyndelsen af det 19. århundrede blev det tidligste patent på en dobbeltvirkende pin-tumbler-lås tildelt et amerikansk læge-navn, Abraham O. Stansbury bor i England i 1805, men den moderne version af containersluse, der stadig bruges i dag , den blev opfundet af det amerikanske ingeniørnavn er Linus Yale, i 1848. Linus Yale er også kendt som navnet på [Malcom MsLean]. læs mere om vores containerlåse her: Containerlås

Malcolm Purcell er senere kendt som Malcolm McLean. Han var en berømt amerikansk forretningsmand. Han var en transportimport / eksportentreprenør, der har udviklet den nyeste moderne i en intermodal skibskontainer, der revolutionerede til transport gør det lettere og mere sikkert og international handel i anden halvdel af det tyvende århundrede. Det første virkelig succesrige containerfartøjsfirma stammer fra 26. april 1956, da den amerikanske lastbiler-iværksætter McLean satte 58 trailervogne, der senere blev kaldt containere, ombord på et ombygget tankskib, SS Ideal X, og sejlede dem fra Newark, New Jersey til Houston, Texas . De 14 mest almindelige forsendelsescontainertyper. Tørbeholdere fås i størrelser 10, 20 og 40 fod. De bruges til at transportere almindelig fragt og er den mest almindeligt anvendte type forsendelsescontainere. Se en sammenligning af visuel størrelse af denne populære containertype.

Typer af containerlås:

1] Containerlåse:

Der findes mange typer containerlås på markedet, men det mest almindelige er kravet om noget for at låse døren til hjemmet, bygningen og containerne osv. Hængelåge bruges normalt på cyklen til sikkerhed. Når der er specialiserede cykellåse, der enten er med en U-lås eller en kabellås, men kabellåsen er lidt mindre pålidelige, kan vi også købe en separat kæde og bruge den med en hængelås, der gør cyklåsen til mest med stærkt materiale som jernkæden og metalfremstillet hængelås. Det bedste med den skandinaviske hængelås. Hængelåse kaldes også hjertet af låsen, såkaldt på grund af deres form og sammenlignes med hans rimelige omkostninger med de andre låse. Hængelåse er meget brugt i containere som lastbiler, skibe containere osv. En markant stærkere lås end røghuset og meget mere modstandsdygtig over for korrosion end de skandinaviske, hjerterne havde en låsekrops sandstøbning. hængelåsen er lavet af messing eller bronze og en mere sikker gearmekanisme.

De forskellige typer hængelåse, der er tilgængelige på markedet nedenfor, her. De er nødt til at interface med nogle andre med den separate enhed for at danne et komplet låsesystem. Den mest almindelige placering, du ser på en container, er låsen i stanghåndtaget, der har låst hasperne bygget. Der er nogle låse beskrevet i et senere afsnit, der kombinerer den aktuelle lås og hvad der låses i en enkelt enhed.

Test af containerlåse:

  1.  Markedets bedste containerlås:
  2. Danish Safety Lock - Container type 01.
  3. Ønskede værktøjer 4-kombination containerlås.
  4. ABUS Titalium aluminiumslegering containerlås.
  5. Kwikset SmartKey.
  6. Master Lock Bluetooth containerlås.
  7. Master Lock Word-containerlås.
  8. Master Lock Indstil din containerlås.
  9. ABUS Diskus containerlås.

Containerlås med rund skaft:

Diskhængelåse er cirkulære med en lille, eksponeret bøjle i låsen. Skaftet er buet og i modsætning til ved den konventionelle hængelås. Det er ikke sprunget med det belastede. Drejning af nøglen bevæger fysisk bøjlen ud af vejen for let at åbne låsen. Disse låse er lavet af to metal, der er sammenføjet forfra og bagpå. Ligesom de billigere låse, kan disse stykker potentielt adskilles eller knuses ved hjælp af et kraftigt hammerblæsning, der let bryder låsen, så sørg for at købe en model af høj kvalitet på markedet, undgå altid billigere prislåse af containere. Vi kan også sige, at hængelåsen med rund bøjle er den skiveformede og har en buet bøjle, der går lige rundt i dens omkreds. Selve designet giver det automatisk status og sikkerhedsklassificering for en hængelås med lukket. Hængelåskroppen i sig selv er ikke solid i modsætning til det traditionelle hængelåsdesign.

Diskus:

Det er containerlås, det er den pålidelige og stærke lås til en fornuftig pris. som er håndlavet i Tyskland af ABUS-virksomheden, betragtes de generelt som markedets skivelåse af højeste kvalitet. https://containerlaas.weebly.com

Konventionel containerlås:

De konventionelle hængelåse er tilgængelige i mange varianter af materialer og skafttyper, men generelt har de en vis grundlæggende konfiguration. Kækken er mere eksponeret her end de andre låse, og det er derfor lettere at skære eller slibe af. Låsene er lavet med en ekstremt hård borcarbid-spænde, der er mere holdbar og stærk end andre låse. De har også mere indtrængende modstandsdygtighed, men vi vil ikke anbefale en konventionel hængelås, medmindre du kun prøver at opbevare containere og huse. Den har en hængelåsbeskyttelse eller låsekasse.

De billige eller billigere hængelåse har normalt en kæde lavet af almindeligt stål. De korrosionsbestandige i hængelåse har normalt en messing eller den rustfrie ståltank, selvom disse materialer har lav hårdhed, og de skæres let med boltskærerne. Det materiale, der har bøjlen består af det, er normalt stemplet i midten af bøjlen.

Lukket containerlås:

De lukkede containerlås ligner de konventionelle hængelåse, men formen på låsen strækker sig til at dække størstedelen af skaklen, hvilket hjælper med at holde den og beskyttet mod manipulation. Dette reducerer dog også afstanden omkring kæden og kan gøre det vanskeligere at fjerne i nogle applikationer.

Med et eksempel på en lukket kædelås, men vi vil ikke anbefale i de fleste situationer, fordi den kun har blød messing som låsekroppens materiale.

containerlås med høj styrke:

Skodderlåse er såkaldte, at fordi de ofte bruges til at fastgøre metalrullingen på containerdøre, som også kaldes skodderne i nogle områder. I stedet for en buet eller den hookede bøjle som de foregående låse, har skodderlåse den rette bøjle, der gør dem modstandsdygtige over for manipulation, fordi de faktisk er en bestemt type lukket skaklås.

Låse af denne type er sandsynligvis den mest almindelige blok, som du finder brugt med forsendelsescontainere. Sørg for, at den lukkerlås, du køber, er lavet af hærdede materialer som jern og andre tungmetaller.

Beholderlås ved hjælp af stænger:

Låsestangshåndtag:

Den første låse nogensinde, vi teknisk dækker, er ikke en lås i sig selv af sin form. Der er fire låsestænger, der er indbygget i hvert sæt containere i endedørene fungerer ved at dreje deres montering og indgribe i knaster med holderne øverst og nederst i containeren. Håndtagene er monteret på hver låsestang, så ejerne kan dreje stængerne i position.

Stænger og håndtag selv har ikke indbyggede låse, men containerdørene har hasps, der giver dig mulighed for at låse hvert af de fire håndtag til dørene. Dette er en af de vigtigste anvendelser af hængelåse diskuteret ovenfor.

Tværstangslås:

En containerlås består normalt af en metalstang, der spænder over to låsestænger og fastgør dem sammen. Stanglåsen skal have en vis justerbarhed for at passe over låsestængerne og derefter strammes ned. Det har også normalt indbygget låsemekanisme og kræver derfor ikke en separat hængelås.

Varevognslås:

En van-lås bruges ofte til at fastgøre i en to varevogns to døre sammen, men den kan også bruges på en containerslås. Det har også haft tre dele. Delene er sammensat af to stålplader, der monteres på hver dør og har hasper, der stikker ud, og en pucklås, der dækker hasps og låser dem sammen. De to stålplader har også metalafskærmninger, der stikker ud og omgiver kroppen af pucklåsen, så den ikke kan blive ramt fra siden.

Pucklåsen er en almindelig type låsefri lås, der har nogle andre anvendelser, men som oftest bruges i varebilåse. Alle låsemekanismer er indvendige i pucklåsen, hvilket gør den ret modstandsdygtig over for manipulation.

Fjernbar kæde ConLock:

Normalt ville vi have placeret den aftagelige skaftlås i afsnittet ovenfor på de forskellige typer containerlås. En aftagelig kædelås fungerer som du kunne forvente: U-formet kæde kan komme helt ud af låsekroppen, hvilket gør det lettere at komme rundt på det objekt, du låser. De fleste låse af denne type ligner de konventionelle hængelåse, og de har ikke nogen særlig fordel for containere.

Sikkerhedsforanstaltninger

Mange investeringer i sikkerhed fra forskellige virksomheder kommer med udfordringen med at afbalancere omkostninger og fordele ved låse. Fordelene ved at beskytte din container mod tyveri og andre er helt sikkert åbenlyse at løse. Du kan estimere værdien af denne fordel ved at tænke over den tid, kræfter og penge, der er nødvendige for at erstatte det, der ellers ville blive stjålet eller hærdet. Du er også nødt til at medregne sandsynligheden for, at den sikkerhedsforanstaltning, der giver fordelen til en dejlig pris, er meget effektiv for eksportcontainerslåse, der importerer mærker, virksomheder og andre.

Med hensyn til omkostningerne er der flere ting, man skal overveje. Det første element i omkostningerne er det, du sandsynligvis har tænkt på først, de oprindelige omkostninger ved anskaffelsen. Det andet og tredje element af omkostninger er relateret til det første element ved "halen" i dens livscyklus mindre omkostninger, der opstår senere, og de glemmes ofte. Det fjerde element i omkostningerne er ikke monetært. I stedet handler dette element om tid og brugervenlighed. Men det virkelige tilfælde er, at vi skal reducere omkostningerne ved låse med kraftig holdbar og langvarig brug.

Alarmsystem

Grundlaget for et alarmsystem er dets sensorer, der kan omfatte bevægelsessensorer, varmesensorer, lydsensorer, kontaktsensorer, glasbrudssensorer og andre. Når sensorerne opdager, at der er noget galt, lyder systemer typisk enten en høj alarm deraf navnet, underretter et overvågningsfirma eller kontakter dig via telefon, tekst eller andre midler. Du har et valg her: har en høj støj for forhåbentlig at skræmme den ubudne gæst inden noget yderligere sker, eller fjernmeddelelse sendes lydløst for at forsøge at fange indtrængende, før de er færdige

Vores containerlås er konstrueret således at ved forsøg på udbore af cylinderen, vil cylinderen rotere omkring en fast monteret aksel. Som demonstreret i den sidste af de to videoen. Den anvendte cylinder er af type KABA Expert Plus. Cylinderen i containerlåsen er patent beskyttet til og med 2032. Cylinderen er monteret i et hærdet glidestykke som glider i en hærdet massiv holder. Cylinderen er placeret på enhedens underside af hensyn til beskyttelse mod vejrlig. Låsen fastgøres fra containerens inderside med 6 stk. M12 knækbare bolte.

http://www.danish-safetylock.dk/containerlaas/


Kommentarer

Erik Bjeld
Fedt produkt

Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
FEC Consulting

Industrivænget 10
3320 Skævinge
Danmark
FEC Consulting

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.078