23948sdkhjf

Anlægstrends for 2019

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Tiderne skifter, og det samme gør de mange forskellige trends til haven.

Det er vigtigt som fagmænd at kende til de mange forskellige former for trends, så man bedst muligt kan hjælpe sine kunder på vej. Samtidig kan man med fordel hjælpe kunderne på vej med at anbefale en ejendomsservice, skulle man ikke være interesseret i at vedligeholde opgangen, haven eller vinduerne i et boligkompleks.

Bliv opdateret på de nyeste havetrends nedenfor. 

Opdeling af haven med private rum  
Som altid, når det kommer til haven, så er det en fordel at tænke kreativt. En af årets trends for haven er at anlægge hegn, som deler haven op i forskellige rum, som kan bruges, til hvad end det lyster. Et hegn kan bygges af alt, og det er vigtigt at vælge det rigtige materialer. Mange ønsker et så lavt vedligeholdelsesfrit hegn som muligt. En af de mere populære valg er et træstamme-hegn, bygget på store brændestykker. 

Et hegn anno 2019 skal være med til at skabe forskellige rum, som kan bruges på forskellige måder. Privathed og individualitet er nøgleordene, hvor de rum, som hegnet skaber, skal bruges til at opdele haven i forskellige interesser. 

Samtidig er et hegn godt for at give haven læ, og på samme tid integrere hele haven uden at legepladsen til børnene og fodboldbanen skal virke malplaceret i det smukke havelandskab. 

Staycation i haven 
2019s største havetrend er formentlig staycation fæmonemenet. Mange familier vælger at skåne miljøet og pengepungen ved at holde ferien hjemme i haven. Det danske vejr har de seneste år vejret til at lægge i telt hele sommeren, og bruge en masse tid sammen med familien i haven. 

Til dette kan det være en fordel med de opdelte rum skabt af hegnene. Samtidig kan man med fordel gøre plads til bålplads, hyggeligt udendørs sofa og andet, som gør, at man kan tilbringe hele dagen udenfor komfortabelt. 

Denne trend har også medført, at havekøkkenet er blevet en populær tilføjelse til haven. Det skal nu være muligt at kunne lave maden uden problemer. Haven er ikke længere kun til pynt, den skal være funktionel for hele familien, og dette betyder at den skal bygges af kvalitetsmaterialer. 

Få det til at se hjemmelavet ud
En af de helt store trends er hjemmebyggede havemøbler. Denne trend er med til at give haven en charmerende følelse af hjemmebyg, og samtidig være komfortabel. 

Når det kommer til hjemmebygget møbler, er europallen blevet et populært byggemateriale. Pallen er nem at genbruge til alle former for havemøbler, og det er samtidig godt for miljøet. Ved at sammensætte en række paller, kan man hurtigt skabe både havebord og sofaarrangementer til terrassen. Samtidig er paller ikke svære at få fat i, og kan tilpasses efter behov, farveønske og størrelse. 

De hjemmelavede møbler falder også i en anden trend for 2019, som går på bæredygtighed og brugen af naturmaterialer. Vi er blevet mere miljøbevidste over årene, og det er for alvor kommet til anlægsbranchen, hvor det meste bliver bygget af naturvenlige materialer. 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.13