23948sdkhjf

JFP Murer & Tømrer fejrer rejsegilde i Fredensborg

| Medlemsnyhed | Indrykket af Jørgen Friis Poulsen a/s

Den erfarne jyske virksomhed drager nytte af sine mange jyske boligprojekter.

JFP – Murer & Tømrer a/s fejrede den 12. august rejsegilde på opførelsen af 17 rækkehuse i Fredensborg. Byggeriet er bemærkelsesværdigt, fordi det opføres på fundamentet af en tidligere SuperBrugs. Rækkehusene er den første totalentreprisekontrakt på boliger, JFP – Murer & Tømrer udfører fra sit domicil på Sjælland. Den erfarne jyske virksomhed drager nytte af sine mange jyske boligprojekter.

Bygherre roser byggeriet
Til rejsegildet blev alle byggeriets parter rost af formand for Fredensborg og Omegns Brugsforening, Steen Rasmussen. Han betonede glæden ved at se et kvalitetsbyggeri tone frem i de smukke omgivelser i Fredensborg og den meget lange proces, som foreningen har haft på projektet med start allerede i 2006.

Brugsuddeler og bygherre, Bo Kristensen fra Fredensborg Omegns Brugsforening udtaler: ”Vi er meget tilfredse med byggeriet. Det har kørt fuldstændig efter den plan, der blev lagt fra starten, og der har ingen forsinkelser været. Vi fik JFP Murer & Tømrer anbefalet af vores arkitektfirma, arkitec a/s, som kendte dem fra fælles projekter i Jylland, og især deres kvalitet var en af grundene til, at vi valgte dem.”

SuperBrugs bliver til topmoderne boliger
Bebyggelsen hedder Båstruphuse og entreprisen omhandler 17 rækkehuse, som JFP – Murer & Tømrer har færdigprojekteret sammen med arkitektfirmaet og bygherren. JFP – Murer & Tømrer’s erfaringer med boligbyggerier i Jylland er en klar fordel, og rækkehusene udføres som topmoderne to-plansboliger på 138-145 m². Der etableres elevator fra p-kælder til fælles gårdmiljø hvor, der også etableres mindre terassehaver til hver bolig og fællesarealer. Terassehaverne udføres som taghaver ovenpå betondækket. Den oprindelige kælder genanvendes og ombygges til p-kælder og depotrum for beboerne. Eksisterende fundamenter, betonsøjler og bjælker i kælderen bevares, men pga. den øgede vægt fra boligerne suppleres der med stålsøjler og stålbjælker. Der er forud for byggearbejderne foretaget komplet miljøsanering og nedrivning af tidligere SuperBrugs.

Byggeriet kører planmæssigt, og næste step er etablering af skillevægge på 1. sal ligesom fremføring af vand og afløb til boligerne er igangsat. Rejsegildet omfattede de første 10 rækkehuse, som skal stå klar til december. De resterende 7 rækkehuse skal stå klar til april 2020.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Jørgen Friis Poulsen a/s

Mads Eg Damgaards Vej 50
7400 Herning
Danmark
Jørgen Friis Poulsen a/s

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.123