23948sdkhjf

Ny ID-læser fra Fleet Complete til montering i delebiler beskytter mod rod og misbrug

| Medlemsnyhed | Indrykket af Fleet Complete Danmark ApS

Nye løsninger til administration af delebiler gør det nemt at bevare overblikket og sikrer mod misbrug.

Hvis I i jeres virksomhed benytter delebiler med ID-login, kender I måske til problemet med ”ukendte” kortnumre. Det kan forekomme, hvis medarbejdere af forskellige årsager anvender uautoriserede kort, som f.eks. deres Dankort eller fitnesskort, til at få adgang til bilen.

Det skaber rod i administrationen, og det er ikke muligt at se, hvem der har kørt bilen på det givne tidspunkt.

Dét problem løser Fleet Complete med en ny RFID-kortlæser, som udelukkende kan aktiveres med særlige Fleet Complete kort eller brikker.

Nuværende Fleet Complete kunder kan opdatere deres løsning ved at udskifte den gamle kortlæser i bilen og indføre nye kort eller brikker. Nye kunder, som ikke i forvejen benytter flådestyring fra Fleet Complete, kan hurtigt komme i gang med hjælp fra deres projektledere.

Et alternativ til ID-login som middel til at holde styr på, hvem der kører i hvilke biler, kan være at anvende Fleet Complete’s carsharing løsning,  hvor man ved hjælp af online booking holder styr på chauffører og reserverede køretøjer.

Her booker chaufføren en ledig bil via en app på sin smartphone, og kan herefter benytte den. Adgangen til bilen kan ske både med og uden nøgler; nøglefri adgang er muligt ved at benytte enten app’en eller nøglebrik til oplåsning. Nøglerne i bilen kan således opbevares i handskerummet fra tur til tur.

Læs mere om Fleet Complete’s løsninger til delebiler eller ring til dem på 4548 0104 for mere information.

 

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Fleet Complete Danmark ApS

Blokken 19
3460 Birkerød
Danmark
Fleet Complete Danmark ApS

Send til en kollega

0.144