23948sdkhjf

VVS-Grossist tilbyder drive-in

| Medlemsnyhed | Indrykket af Brødrene Dahl A/S

Brødrene Dahl har flere steder i landet indbygget drive-in i butikkerne, for at imødekomme kundernes behov. Det sker i forlængelse af udrulningen af grossistens nye butikskoncept i den landsdækkende kæde.

 Med drive-in gør grossisten det lettere for kunden at afhente varer. ”Drive-in har været et naturligt tilvalg for flere af vores ombygninger, da vi ønsker at gøre det så nemt for vores kunder som muligt. Vi har set et behov for de kunder, som har mange tunge løft i løbet af en arbejdsdag, og så skal vores kunder ikke stå i regn og læsse bilerne, fortæller Projektleder Thomas Neye.

Ved alle virksomhedens drive-in er der stor rummelighed og der er plads til bil med trailer og varevogn. Vareinddelingen er indrettet med nem tilgang til de tunge varer og pladsen giver god mulighed for at køre helt ind.

”Vi er lige nu i en udviklingsproces, hvor vi ser på hvordan vi kan optimere vores drive-in. Vi ønsker, at flere af vores kunder skal bruge de muligheder vi har. Nogle af vores kunder ser det som et naturligt tilvalg at benytte vores drive-in, men vi ser gerne at antallet der benytter drive-in stiger i fremtiden. Vi har gjort det nemt for kunden at køre ind og få læsset. Vores medarbejdere står klar til at rådgive kunden og hjælpe med at læsse varerne, så kunden kan komme hurtigt afsted.  Med vores drive-in ønsker vi, det skal være praktisk og nemt for alle vores kundegrupper.” afslutter Thomas Neye.

/MKR


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Brødrene Dahl A/S

Park Allé 370
2605 Brøndby
Danmark
Brødrene Dahl A/S

Send til en kollega

0.125