23948sdkhjf

Mød vores team i renovering & indeklima

| Medlemsnyhed | Indrykket af Q-Construction A/S

I et af vores nyeste forretningsområder står vores dedikerede medarbejdere Rune, Thomas, Kevin og Naja klar til at give en god oplevelse med renoverings- og indeklimaprojekter.

I forbindelse med vores opkøb i foråret blev nye forretningsområder og kompetente medarbejdere en del af Q-holdet. Vi i Q-Construction er derfor stolte af, at vi nu også kan tilbyde kommuner, boligforeninger og private ejendomsselskaber en tryg og god oplevelse indenfor renovering og indeklima. 

Renovering 

I renoveringsteamet tager vi hånd om store og små hovedentrepriser til glæde for kunder indenfor erhverv, private ejendomsselskaber og boligforeninger. Med kvalitet og service i højsædet renoverer vi bl.a. kontorlokaler og facader samt udskifter tag, vinduer og døre. Vores kompetente team er skarpe til at finde de rette muligheder og løsninger til fordel for bygherres økonomi, og de fører dig trygt igennem processen indenfor aftalt tid.

Indeklima

Vores indeklimateam har flere års erfaring og ekspertise i at skabe eller genskabe det rette indeklima for boligforeninger, kommuner, ejendoms- og administrationsselskaber. Her strækker vores ekspertise sig over fugt, skimmel og alle særlige udfordringer med indeklima. Når det kommer til indeklima, er vores reaktionstid kort, da projekterne ofte er beboerrelateret og kan have sundhedsmæssig betydning. Derfor sætter vi også her vores service og kvalitet højt på dagsordenen.   

Vil du høre mere om, hvordan vi kan give en god oplevelse indenfor renovering og indeklima?

Så kontakt vores divisionschef Rune Berg Henriksen på +45 28 59 89 74 eller rbh@q-c.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Q-Construction A/S

Rosenkrantzgade 12 D
8000 Aarhus C
Danmark
Q-Construction A/S

Send til en kollega

0.104