23948sdkhjf

Specialtilpasset elevator til hotel restaureringsprojekt

| Medlemsnyhed | Indrykket af HYDRO-CON Elevator A/S

Ved ejerskifte af én af feriebyen Gillelejes ældste perler, Hotel Gilleleje Strand, startede et kæmpe renoveringsprojekt. Målet var modernisere samt hive den spændende og charmerende historie fra den mere end 120 år gamle bygning frem i fokus igen.

Restaureringsprojekt med specialtilpasset elevator

I forbindelse med restaurerningsprojektet blev HYDRO-CON kontaktet omkring at installere en elevatorløsning, da der endnu eksisterede én i ejendommen. Den nye ejer af hotellet vægtede betjening, det estitiske udtryk og komfortniveauet højt for den kommende elevatorløsning. Derfor faldt valget på vores mellemprisklasse produkt, LSCI (Low Speed Cabin Indoor). For at kunne imødekomme kravet om at det estetiske udtryk passede ind i de nyrestaureret historiske rammer, blev elevatoren udstyret med messinggreb  og etage kald, hvid skakt farve og dørramme, med tonet dobbeltlamineret sikkerhedsglas.

Du kan læse om de 3 elevatortyper der kan vælges mellem her.

Elevatorprojektet fra A-Z

Da der ikke i forvejen forfantes en elevator i ejendommen, var HYDRO-CON inde og rådgive om hvor elevator samt skakt kunne placeres bedst, samt hvilken elevatorløsning der bedst mødte kundens kravsparametre. Igennem vores tætte dialog med kunden havde vi mulighed for at forstå hendes vission for restaureringen, og dermed imødekomme specialtilpassning af vores elevator. Da vi er Danmarks eneste producent har vi en unik mulighed for at specialtilpasse alle vores produkter. Tilslut var der blot produktion, installation og at idriftsætte den færdige elevator.

Foredele for hotellet

Ved at installere en elevator i ejendommen har hotellet kunne effektivisere deres arbejdsgange, samt være fleksible overfor alle kundetyper. 

Læs den fulde artikel om elevatorprojektet til Hotel Gilleleje Strand her.

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
HYDRO-CON Elevator A/S

Stæremosen 70
3250 Gilleleje
Danmark
HYDRO-CON Elevator A/S

Billeder & videoer

Hotel guest i LSCI elevator| HYDRO-CON A/SHotel guester i LSCI elevator| HYDRO-CON A/SHotel ansat i LSCI elevator| HYDRO-CON A/SHotel ansat med bur i LSCI elevator| HYDRO-CON A/SHotel ansat med bur ved LSCI elevator| HYDRO-CON A/SGlade hotel guester i LSCI elevator| HYDRO-CON A/S

Send til en kollega

0.203