23948sdkhjf

Erfaren landskabsarkitekt bliver ny projektleder hos Sangberg

| Medlemsnyhed | Indrykket af Sangberg Architects

Med ansættelsen af Mette Hoffmann Bertelsen som projektleder styrker Sangberg deres fokus på byudvikling og landskabsarkitektur.

Mette Hoffmann Bertelsen er tiltrådt som projektleder hos Sangberg, hvor hun skal være med til at videreudvikle tegnestuens rådgivning indenfor strategisk byudvikling samt udvikling og projektering af by- og landskabsrum.

Mette Hoffmann Bertelsen er uddannet landskabsarkitekt fra Københavns Universitet (1994) og kommer fra en stilling som projektleder og landskabsarkitekt hos Rubow Arkitekter. Hun har tidligere været ansat i en række af landets førende tegnestuer og landskabsarkitektvirksomheder som blandt andet Vandkunsten, C.F. Møller og LIW Planning. Mette Hoffmann Bertelsen har over 20 års erfaring indenfor skitsering, ide- og konceptudvikling, projektledelse, projekteringsledelse, byggeledelse, hovedprojektering og fagtilsyn. 

LÆS OGSÅ: Byudvikling er en kontinuerlig proces

Bæredygtighed og grønt byliv

”For mig fremstår Sangberg som en tegnestue, der har en bred tilgang til bæredygtighed og implementerer klimavenlige tiltag som et naturligt element i alle deres projekter. Jeg glæder mig til at indgå i et team, hvor energimæssig og social bæredygtig går hånd i hånd med fremtidens byudvikling, og hvor bykvalitet og et grønt byliv udgør et væsentligt element for fremtidens urbanisme,” fortæller Mette Hoffmann Bertelsen, der glæder sig til at arbejde med bæredygtig byudvikling og landskabsarkitektur i Sangberg-regi.

LÆS OGSÅ: 12.000 kvm. Sangberg boliger i Ørestad Syd 


KORT OM SANGBERG 
Sangberg er et Københavner-baseret arkitektfirma, der opererer i krydsfeltet mellem arkitektur og urbanisme. Under overskriften ”Fremtiden er let” arbejder Sangberg ud fra en forståelse af, at bæredygtig arkitektur er simpel og let. Sangberg har indgående erfaring med bæredygtig og realiserbar byplanlægning og er involverede i en række store, bæredygtige masterplaner – blandt andet Nordhavn i København, hvoraf Århusgade-kvarteret er en af Danmarks første DGNB Guld-certificerede bydele. Andre masterplaner er Grønttorvet i Valby, Østre Havn og Godsbanearealet i Aalborg samt Odense Havn. Derudover er Sangberg ansvarlige for en række boligprojekter, der er opført i Nordhavn, Vanløse, Ørestad samt i Østre Havn i Aalborg. Aktuelt arbejder tegnestuen på VoksenPlus, der er et seniorboligfælleskab, hvor fællesskabet er i fokus, og som opføres som bæredygtigt træbyggeri.

 Foto: Cameron Clarke/Sangberg 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Sangberg Architects

Dampfærgevej 10, 1.tv
2100 København Ø
Danmark
Sangberg Architects

Send til en kollega

0.125