23948sdkhjf

Udstil på byggerimesse i Tyskland

| Medlemsnyhed | Indrykket af Standesign A/S

Denne nordtyske messe for hus og have besøges af købestærke forbrugere, som står overfor et bygge- eller renoveringsprojekt.

 

Messen home²  finder sted hvert år i Hamborg messecenter og næste gang er 24. - 26. januar 2020.

Fordelt på 15.000 m2 fremviser messens mere end 200 udstillere et hav af nyheder indenfor byggeartikler, kvalitetsmaterialer og energiforbedringer.

home² er på få år blevet en velbesøgt udstilling med ca. 10.000 besøgende, som søger rådgivning og inspiration hos branchens fagfolk. De besøgende orienterer sig blandt messens mange tilbud, så de kan vælge de bedste løsninger og produkter til renovering, nybyg, tilbyg, energiforbedringer og alt det andet, som hører med når man har fast ejendom.

Haven er også et stort fokusområde, når der investeres i forbedringer på ejendommen, derfor søger de besøgende også løsninger til terrassebelægning, udestuer, havedesign og andre anlægsopgaver i haven.

Som udstiller på denne messe kommer du direkte i kontakt med købestærke nordtyskere, som ønsker at finde produkter og løsninger til deres næste byggeprojekt. Blandt tyskere med fast ejendom, er der stor fokus på at vælge de rigtige produkter og løsninger, så investering og kvalitet hænger sammen.

Messen tilbyder også en række foredrag og events. På seneste messe kunne man opleve spændende indlæg om ældrevenlig indretning af boligen, anlægning af haven eller hjælp til tyverisikring af huset.

Ønsker du mere information om mulighederne for at udstille på messen home², er du meget velkommen til at kontakte vores danske repræsentant:

Elisabeth Nørgaard på tlf. 2041 79 66 eller på mail: info@hamburg-messe.dk

Se mere om messen på www.home-messe.de


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Standesign A/S

Alsvej 2F
5800 Nyborg
Danmark
Standesign A/S

Kataloger m.v.

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.093