23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Forbedret Alfix universalfuge skifter navn

Alfix CeraFill 10 colour universalfuge er forbedret og skifter navn til: UniversalFuge - CeraFill 10

Fugerecepten er justeret og forbedret, hvor helt konkrete fordele nu er implementeret i produktet:

- Kortere sættetid, høj fyldningsgrad og mere ensartede mørke farver

Dette er sket med udgangspunkt i intensive markedsanalyser udført i tæt dialog med forhandlere og flisemurere. Ligeledes er navnet tilpasset, så det mere direkte fortæller om de universelle egenskaber ved produktet. Også dette har været et ønske fra håndværkere og forhandlere.

UniversalFuge - CeraFill 10 fås i de samme velkendte standardfarver som forgængeren, og vedrørende et relevant spørgsmål fra markedet:

"Kan man blande CeraFill 10 colour med den nye UniversalFuge - CeraFill 10?" - her er svaret, JA - det kan man uden problemer!

Ansvarlig implementering:

Den forberede fugerecept implementeres i samtlige farver allerede nu. Produktet leveres dog i de oprindelige CeraFill 10 colour sække (emballage) i en overgangsperiode. Dette af hensyn til ansvarlig implementering af hensyn til forbrug af restemballage. Vi ønsker nemlig ikke at sende store mængder restemballage til forbrænding med tilhørende miljømæssig påvirkning.

Ny emballage:

Alfix forventer, at den nye emballage møder markedet i slutningen af 2019 (de første fugefarver). Men som nævnt, så fås alle produktfordelene allerede nu - dog serveret i eksisterende sække/emballage.

Læs mere: UniversalFuge - CeraFill 10

Alfix A/S
H.C. Ørsteds Vej 13
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK76443815
P nummer: 1002490974

Kontaktperson

ABT
Anders Bertelsen Toft
Marketing projektleder
abt@alfix.dk

Send til en kollega

0.048