23948sdkhjf

Kärcher Danmark flytter til nye og større lokaler

| Medlemsnyhed | Indrykket af Kärcher Danmark

Nu er det endelig en realitet, at Kärcher flytter ind i nye lokaler på Islevdalvej 98 i Rødovre med kapacitet til at rumme værksted, lager, administration, udstilling og kontorer.

En virksomhed i vækst
Kärcher Danmark har vokseværk. ”Vi har succes med det, vi gør, og Kärcher Danmark er en sund forretning der vokser, så rammerne er simpelthen blevet for små. Ikke kun, fordi vi vokser, men fordi vi har sat mange nye tiltag i søen, som kræver mere plads. Når forretningen er sund, så tør man noget mere – hvilket gør, at vi nu tør at rykke teltpælene op og flytte til noget større.” siger Lars Bøgely, adm. direktør for Kärcher Danmark.

Kärcher har i længere tid haft et godt øje til lokalerne på Islevdalvej 98 i Rødovre, der er store nok til at rumme værksted, lager, administration, udstilling og kontorer. Og nu er det så endelig en realitet, at Kärcher med de nye lokaler flytter ind i nye muligheder og forbedringer for kunder, samarbejdspartnere og ansatte.

Flytter for kundernes skyld

”Flytningen er primært for kundernes skyld,” understreger Lars Bøgely. For med de nye lokaler kan Kärcher f.eks. bedre synliggøre og hjælpe forhandlere til nye butikskoncepter og shop-in-shop-løsninger.
Kärcher startede i sin tid i ét hus, men sidder i dag i to huse tæt på de nye lokaler
i Rødovre. ”Det er ikke optimalt at vi er opdelt i to bygninger, for de synergier, der kommer ud af at sidde sammen, har vi ikke på samme måde i dag. Og synergier er vigtige for os internt og i særdeleshed over for vores kunder,” siger Lars Bøgely, der ligesom resten af Kärcher glæder sig til flytningen.

Nye tiltag

Kärcher vil gerne yde en endnu bedre service og support på deres produkter, og det kræver bl.a., at de selv har plads til at servicere maskinerne. Det tillader de nye lokaler, som også har kapacitet til at vise produkterne optimalt i de nye showrooms og danne rammerne for demonstrationer, præsentationer, workshops og kurser om produkterne. Og så er Kärcher ved at udvikle på forskellige nye forretningskoncepter, som ser dagens lys over det næste stykke tid, og som de nye lokaler også muliggør.

Kärcher åbner dørerne til den nye lokation på Islevdalvej 98, 2610 Rødovre mandag den 9. september 2019.

Mere information om Kärcher og flytningen?

Kontakt marketingkoordinator Mille Emony

Mail: mille.emony@dk.kaercher.com
Tlf.: 60 19 36 10

Medlemsnyhed

Indrykket af
Kärcher Danmark

Islevdalsvej 98
2610 Rødovre
Danmark
Kärcher Danmark

Billeder & videoer

KärcherKärcher

Send til en kollega

0.094