23948sdkhjf

Her er Mini Trans’ nye direktør

| Medlemsnyhed | Indrykket af Mini Trans A/S

Birger Larsen hopper ind på forsædet i en af Danmarks førende transportvirksomheder og tiltræder som ny, administrerende direktør.

Siden februar 2019 har Birger Larsen været konstitueret som direktør i Mini Trans, men nu vælger virksomhedens bestyrelse at gøre stillingen permanent.
 
”I de seneste seks måneder har Birger Larsen formået at lede Mini Trans på en særdeles overbevisende måde. Derfor er det en fornøjelse at udnævne ham som administrerende direktør med ansvar for virksomhedens daglige drift og fortsat positive udvikling,” udtaler Carlo Siebert, bestyrelsesformand i Mini Trans.
 
Birger Larsen har arbejdet i Mini Trans i mere end 15 år og prøvet kræfter med mange forskellige funktioner, så han føler sig godt klædt på til at løfte sin nye opgave:
 
”Jeg er stolt og glæder mig til at bruge mine kompetencer til at styre Mini Trans i den ambitiøse retning, som bestyrelsen har udstukket. Mini Trans er jo kendt for at levere nogle af landets bedste transportløsninger – et flot og solidt renommé, som jeg ser gode muligheder for at bevare og styrke med det innovative tankesæt, jeg har tilegnet mig som tidligere udviklingschef,” lyder det fra Birger Larsen, Mini Trans’ nye, administrerende direktør.
 
Birger Larsen overtager stafetten som administrerende direktør fra Michael Kastaniegaard, der efter 9 år på posten, har besluttet sig for at søge nye udfordringer. Mini Trans takker i den forbindelse Michael Kastaniegaard for hans mangeårige, kompetente indsats.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Mini Trans A/S

Produktionsvej 28
2600 Glostrup
Danmark
Mini Trans A/S

Send til en kollega

0.125