23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Yngre ledelse overtager roret hos Høyrup & Clemmensen

Efter 16 år som administrerende direktør stopper Tom Lindquist den 30. november 2019 i Høyrup & Clemmensen.

Søren Østergaard bliver ny administrerende direktør, og han skal sammen med driftsdirektør Lars Kent drive og videreudvikle Høyrup & Clemmensen.

Til den tid bliver der plads til yngre, men alligevel velafprøvede kræfter i den øverste ledelse. Høyrup & Clemmensen beskæftiger sig nu med både entrepriser og service inden for traditionel el-installation, bygningsautomation og sikring.

Ny administrerende direktør bliver Søren Østergaard fra 1. november 2019. Han har været ansat hos Høyrup & Clemmensen siden 1999, har været en del af ejerledelsen siden 2003 og har i en lang årrække bestridt posten som teknisk direktør.

”Tom har spillet en vigtig rolle i udviklingen af vores virksomhed. Han har været med til at skabe et sundt fundament i form af en loyal kundekreds og en sund økonomi. Han har desuden medvirket til at bringe Høyrup & Clemmensen på teknologisk forkant, både når det gælder forretningsydelser, men også digitalisering af forretningsgange,” udtaler bestyrelsesformand Jørgen Østergaard Hansen og tilføjer:

”Vi vil gerne takke Tom for hans dybe dedikation til Høyrup & Clemmensen gennem de seneste 32 år, og vi ønsker ham alt det bedste i hans fortsatte virke: Desuden ser jeg også frem til at kunne byde Tom velkommen som medlem af vores bestyrelse i fremtiden.”

Bestyrelses- og konsulentarbejde frister
”Efter 32 år i samme virksomhed, de seneste 16 som adm. direktør, vil jeg gerne forny mit arbejdsliv,” siger Tom Lindquist og fortsætter:

”Jeg har nydt samarbejdet med ledelseskolleger, medarbejderne, kunder og samarbejdspartnere. Jeg er glad og stolt over at have medvirket til at udvikle Høyrup & Clemmensen, og jeg er sikker på, at Søren og Lars er de rette til at sikre virksomhedens fortsatte udvikling. Selv ønsker jeg fremover at beskæftige mig med bestyrelsesarbejde i byggebranchen og tilbyde SMV'er i branchen at få del i min forretningserfaring.”

Ung, men erfaren topleder
”Vi i bestyrelsen ser det som et naturligt skridt i det generationsskifte, som netop nu foregår i ejerkredsen. Med Søren ved roret får vi en direktør med stor sans for forretningsudvikling, kommerciel tænkning og en person med dyb indsigt i den faglige udvikling, som vores branche netop nu står i midten af,” siger Jørgen Østergaard Hansen.

Selv siger Søren Østergaard, at det er hans mission, at Høyrup & Clemmensen forsat skal være førende inden for el- og teknikfagene og blive ved med at innovere og udvikle til gavn for vores kunder:

”Høyrup & Clemmensen er en manøvredygtig og stærk virksomhed, fordi vi bygger på nogle værdier, som er til at forstå og efterleve. Nemlig stolthed, indsigt og samarbejde. Dertil kommer, at vi har en flad struktur og hurtige beslutningsveje. Det betyder, at hverken kunder eller medarbejdere har langt til toppen,” siger Søren Østergaard, der på trods af sin 21 års anciennitet i Høyrup & Clemmensen blot er 48 år.

Unikke løsninger inden for el, bygningsautomation og sikring
Med i ejerledelsen har han 50-årige Lars Kent, der blev ny medejer og driftsdirektør hos Høyrup & Clemmensen i juni i år. Lars Kent har livslang erfaring i teknik- og installationsbranchen, de seneste 27 år hos Lindpro.

”Høyrup & Clemmensen er en hæderkronet, traditionsrig virksomhed med et innovativt mindset. Som driftsdirektør ser jeg et stort potentiale i at være med til at videreudvikle virksomheden, hvor jeg glæder mig til at bidrage med min erfaring og viden om at drive en succesfuld forretning,” fortæller Lars Kent og fortsætter:

”Det er en virksomhed med høj faglighed og medarbejderanciennitet. Det gælder i alle dele af organisationen. Det betyder, at vi sammen kan skabe og udvikle de unikke løsninger inden for el, bygningsautomation og sikring, som kunderne efterspørger. Med det fokus kan vi fortsat udvikle og uddanne vores medarbejdere, så vi sammen sikrer både deres og Høyrup & Clemmensens fremtid.”

Om Høyrup & Clemmensen
Siden 1910 har Høyrup & Clemmensen etableret, udbygget og vedligeholdt elinstallationer hos nogle af Danmarks førende virksomheder og organisationer i Hovedstadsområdet.

El-installation, sikring og bygningsautomation er Høyrup & Clemmensens primære arbejdsområder, og typisk er vi med i hele processen fra analysefasen til en serviceaftale. Det er virksomhedens ambition altid at levere mere end godt håndværk.

Vi beskæftiger aktuelt ca. 125 medarbejdere og havde sidste år en bruttofortjeneste på 36,7 mio. kr. og et overskud på 8,6 mio. kr.

Høyrup & Clemmensen A/S
Bådehavnsgade 6
2450 København SV
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK37353515
P nummer: 1003052948

Send til en kollega

0.14