23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Skodder er med til at forme facadeudtrykket

Blendex samarbejder gerne med arkitekter om specielle designs af skodder.

Blendex har, på baggrund i vores erfaringer fra solskærme og screens, udviklet et system til skydeskodder. Systemet er baseret på en aluminiumsramme, der skydes på en skinne. Selve skodden kan fx bestå af træ-, aluminium-, glas- eller kobberlameller, stående eller liggende, samt screendug eller perforeret aluminium. Kun fantasien sætter grænser.

Vores skodder er et æstetisk valg af solafskærmning, da vi ikke alene lægger vægt på effektiv solafskærmning, men også på vores produkters udseende. På den måde kan solafskærmningen være med til at forme bygningens arkitektoniske udtryk. Vi indgår gerne i et samarbejde med arkitekter omkring udvikling af nye designs og løsninger.

Vi producerer selv skodderne, derfor har vi mulighed for at tilvirke unikke profiler på baggrund af specialfremstillet værktøj og dermed levere skodder i det ønskede design.

Udover skydeskodder producerer vi også skodder fastmonteret på en oplukkelig vinduesramme, eller skodder som dekoration, fastmonteret på facaden.

Se vores nyeste referencer med skodder: Institut for Geovidenskab og Naturforvaltning, Teglholms Pier, Betty Nansens Allé 57-61, VUC Storstrøm samt et privat sommerhus.

Blendex A/S
Grusbakken 1-3
2820 Gentofte
Gentofte Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12478097
P nummer: 1000392510

Kontaktperson

RHJ
Rune H. Jensen
Kommunikation
+45 61122050 rhj@fischergroup.dk

Send til en kollega

0.062