23948sdkhjf
Del siden
Annonce

BIG-projektet AARhus malet af AROS Maler Entreprise

Bjarke Ingels Group forener hele Aarhus’ sjæl og arkitektoniske kvalitet i projektet AARhus på Aarhus Ø.

Med sin imponerende arkitektur byder byggeriet besøgende fra vandsiden velkommen, og AROS Maler Entreprise er igen blevet valgt til malerentreprisen. Med AARhus projektet er det 6. projekt, som AROS Maler Entreprise løser på Aarhus Ø, og Bestsellers prisbelønnede domicil og Z-huset er i blandt projekterne.

Forsinket byggestart - aflevering til tiden

”Jeg er stolt over, at vi har kunnet aflevere AARhus projektet til tiden. Vi fik en forsinket byggestart på over et halvt år og måtte tilføre en del ekstra ressourcer. I store dele af projektperioden var vi knap 40 mand på projektet, som er en af de fordele, vores kunder har med den størrelse, vi har. Vi har også måttet tage mange weekender i brug og dele projektet op i 4 mindre projekter med hver sin projektleder, for at komme i mål, men det lykkes ,og det er vi meget glade for” siger ejer af AROS Maler Entreprise, Simon Elkjær.
 
MT Højgaard roser AROS Maler Entreprise

Niels Bank, projektchef ved MT Højgaard A/S udtaler: ”Jeg er meget tilfreds med det arbejde og den kvalitet AROS Maler Entreprise har leveret på projektet. Det har været en stor fordel for os, at de har kunnet mande op på projektet og arbejde over, så vi kom i mål til tiden.”
 
Kommunikationen på projektet har været essentielt for at komme i mål. Tømrer, Thomas Nortvig, ejer af A/S Nortvig udtaler: ”Det er 3. projekt, vi løser i samarbejde med AROS Maler Entreprise, og det har igen været en god oplevelse. Vi har stået sammen om at komme i mål, og kommunikationen har været god lige fra starten. Samtidig er AROS Maler Entreprise gode til at være på forkant. De ting, de ønsker korrigeret bliver kommunikeret ud i god tid, så vi kan samle op og planlægge ændringerne samlet. Det er en stor fordel.”
 
AARhus projektet
 
AARhus projektet omfatter malerentreprisen på 251 lejligheder, fællesarealer og teatersal til børneteateret ”Gruppe 38.” Byggeriet er på 20 etager og har et boligareal på 21.500 m2og et fællesareal på 7.100 m2. Det rummer lejligheder i størrelser fra 50 til 250 m2og unge såvel som familier og seniorer bor side om side. Byggeriet ligger ved bassin 7 på Aarhus Ø, som er udset til at at blive Aarhus’ nye maritime oplevelsessted med havnebadet, kolonihuse, teater og hyggelige gadeforløb.
 
AROS Maler Entreprise har løst malerentreprisen på 1 år. Det ville normalt tage knap 2 år.
 
Fakta om AARhus
 
Bygherre:                            Kilden & Mortensen
Totalentreprenør:               MT Højgaard A/S
Arkitekt:                               Bjarke Ingels Group/Gehl Architects
Ingeniør:                              MOE Rådgivende Ingeniører
Byggeår:                              2018-2019

Aros Maler Entreprise A/S
Langs Skoven 74
8541 Skødstrup
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35479465
P nummer: 1013212631

Kontaktperson

​E
​Simon Elkjær
Entrepriseleder
se@aros-maler.dk

Send til en kollega

0.047