23948sdkhjf

Busch viser sin nye generation af ekstruderafgasningssystemer i K 2019

| Medlemsnyhed | Indrykket af Busch Vakuumteknik A/S

Kig forbi stand E 23 i hal 9, hvor Busch udstiller i år!

Busch præsenterer den nyeste generation af Plastex vakuumsystemer til afgasning af ekstrudering for første gang på K 2019. De nye Plastex vakuumsystemer kan programmeres og overvåges via et display.

Det er muligt at udveksle data med ekstruder systemet og kan betjenes direkte via ekstruderen. Det faktum, at alle komponenter er tilsluttet, betyder, at Plastex vakuumsystemer er klar til Industri 4.0.

Afgasningssystemet er behovstyret via en frekvensstyret motor.
Dette betyder, at det programmerede vakuumniveau opretholdes nøjagtigt – energibesparelsen er en yderligere fordel.

I de senere år har Plastex vakuumsystemer bredt etableret sig indenfor afgasning af plastik i ekstruderens zone. Modellen præsenteret på K 2019 er udstyret med en Mink klo vakuumpumpe. Disse vakuumpumper er tørtløbende, dvs. vakuumpumperne kræver ingen driftsvæsker såsom vand. Normalt medfører brugen af driftsvæsker som regel højere omkostninger til behandling og bortskaffelse, af dem bagefter

Med den nye generation af Plastex vakuumsystemer frembringer Busch nu yderligere fordele. Takket være den behovstyret kontrol og muligheden for at justere vakuumniveauet nøjagtigt til det materiale der skal ekstruderes, ekstruderen samt temperaturforholdene, er det muligt at sikre produktkvaliteten uden at skulle justere vakuumniveauet manuelt via ventiler under processen. Plastex vakuumsystemer fås i forskellige konfigurationer og størrelser. De er velegnet til både blandinger og masterbatches, og kan bruges til nedbrydning af polyolefiner såsom PP / PE, EVA, PBT, ABS, EVOH eller POM.
Selv afgassing af genanvendte materialer udgør ikke et problem for Buschs nye Plastex vakuumsystemer, da det er muligt at rengøre vakuumpumpen efter eller under processen, via et skylde apparat.

Det er også muligt at programmere rengøringsintervaller og dosering af rengøringsmiddel.

Det nye Plastex vakuumsystems kontrolsystem overvåger både filtre og separatorers tilstand.
Det informerer øjeblikkeligt operatøren via display- eller ekstruderstyresystemet, hvis et filter for eksempel skal rengøres eller kondensat skal tømmes fra separatoren eller kondensatopsamlingsbeholderen. Operatøren har derfor altid et overblik over alle driftsparametre. Eventuelle nødvendige handlingstrin vises straks for operatøren.
Dette øger pålideligheden, forenkler betjeningen og minimerer vedligeholdelsesomkostninger.

Buschs Mink klo vakuumpumper har ikke kun etableret sig i afgasning under ekstrudering, denne vakuumteknologi er også blevet den mest kendte teknik til pneumatisk transport af pulver materiale.
Busch vil præsentere den seneste udvikling indenfor Mink klo vakuumpumper på messehallen, Mink MV 0600 B er som standard udstyret med en frekvensstyret motor og kan derfor tilpasse pumpehastigheden til de faktiske krav. Dette betyder, at ikke kun materialet kan transporteres så forsigtigt som muligt, men yderligere energi- og omkostningsbesparelser er også mulige.

Busch udstiller i hal 9, stand E 23.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Busch Vakuumteknik A/S

Parallelvej 11
8680 Ry
Danmark
Busch Vakuumteknik A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.094