23948sdkhjf

MOSO® Bambus X-treme® er den næste generation i udendørs massive terrassebrædder og beklædning

| Medlemsnyhed | Indrykket af Øko-Bambus

Vi vil gerne præsentere vores udendørskollektion: MOSO® Bambus X-treme® den nye generation i bæredygtige terrasser og bygning beklædninger!

MOSO® Bambus X-treme® er den næste generation i udendørs massive terrassebrædder og beklædning.

 

Vores virksomhed er leverandør af smukke, økologiske og bæredygtige bambusgulve, bordplader, paneler og pyntegenstande. Vi er forhandler til Moso International BV i Denmark og dermed tilbyder et stort udvalg af premium bambusprodukter til køb online, herunder bambusgulve, bambusbænk, bambusplader og bambusdækker.

Den forbindelse vi vil gerne præsentere vores udendørskollektion: MOSO® Bambus X-treme® den nye generation i bæredygtige terrasser og bygning beklædninger!

Fordelene ved MOSO® Bambus

Selvom kæmpe bambus er formelt ikke et træ, men vores bambus produkter (gulvplanke og parket osv.) er produceret af ægte MOSO bambus hårdttræ, som har fremragende egenskaber som hårdttræ: det er meget hårdt og holdbart.

Det betyder, at MOSO bambusgulve og dæk plader kan bruges i tunge applikationer. På grund af sammensætningen af ​​individuelle strimler vil MOSO® bambus krympe og svulme mindre end de fleste massive træarter, hvilket giver en meget stabil løsning.

Bambus er en "uendelig" ressource. Den vokser hurtigere end nogen anden plante; op til 1 meter om dagen! Hvert år høstes 4-5 års stilke, hvilket giver plads til den yngre bambus til at vokse til modenhed. Under vækst absorberer MOSO® bambus mere CO2 end den frigiver under produktionen. Derfor garanteres Alle faste MOSO® bambusprodukter til at være CO2-neutrale i hele livscyklussen.

MOSO® bambusprodukter er også et sundt valg, da de er antistatiske og antiallergiske. Desuden har de meget lave emissioner af skadelige VOC (flygtige organiske forbindelser). Det mest slående træk ved MOSO® bambusprodukter er helt sikkert dets naturlige skønhed.

Det smukke naturlige korn giver bambus et tydeligt designudseende.

Kombineret med det store udvalg af forskellige stilarter, konfigurationer og farver, er der altid et MOSO® bambusprodukt til rådighed, der matcher dine præferencer.

Udvikling af det bedste bambusprodukt er kun muligt gennem løbende opmærksomhed for hver detalje under produktionen. Vores Producent MOSO hold blev skabt netop for det. Kun på grund af deres daglige indsats er et MOSO® bambusprodukt meget forskelligt fra et standard kinesisk bambusprodukt. Og i det usandsynlige tilfælde, at der blev overset noget, kan kunderne regne med vores fulde støtte og garanti op til 30 år.

Moso bambus er den hurtigt voksende alternativ til hårdttræ. 

Med MOSO® Bamboo X-treme® kan du skabe en smuk terrasse, lavet af naturligt dyrket bambus. Den økologiske og holdbare alternativ til stadig mere truet tropisk hårdttræ, giver dig et strejf, en følelse og et udseende af et naturligt materiale. Bamboo X-treme® fås i et komplet sortiment, herunder decking, beklædning, hegn og bjælker.

En unik funktion ved MOSO® Bamboo X-treme® (Ekstrem) er et solidt hovedsidens tunge og rille: dette kan kun gøres med meget stabile materialer og muliggør tilslutning af et ubegrænset antal plader i længden. Den specielle symmetriske form af siderne giver mulighed for at vælge mellem enten den ribbet eller den flade overflade, og giver mulighed for hurtig installation med MOSO® fastgøresesanordninger. Ligesom alle ubehandlede tropiske hårdttræarter bliver MOSO® Bamboo X-treme®, når den udsættes for udendørs forhold, grå over tid, hvilket skaber et meget naturligt udseende. MOSO® Bamboo X-treme® er konstrueret til at vare i en levetid.
Takket være en speciel, unik, Thermo-Density® produktions proces, det er meget holdbart. Beviset er de 3 millioner m2, der allerede er installeret i forskellige forskellige klimaer over hele verden. For nogen som helst ekstremt hårde forhold: høj trafik, omkring svømmebassiner, nær kyster og i ekstreme varmt og koldt klimaer.

X-tremely smukt

Berig din have, balkon eller tagareal med MOSO® Bamboo X-treme®, det naturlige, hurtigt voksende alternativ til hårdttræ. Ligesom hårdttræ, kan du bestemme udseendet, afhængigt af hvilken finish du vælger.

X-tremely holdbar

MOSO® Bamboo X-treme® er konstrueret til at vare i en levetid.

Takket være en speciel, patenteret, Thermo-Density®- produktionsproces, er Bamboo X-treme® meget holdbart. Beviset er de 2.000.000 m2  der er allerede installeret i forskellige klimaer over hele verden.

X-tremely stabil

MOSO® Bamboo X-treme® er meget stabil, hvilket gør det muligt at bruge fastgørelseselementer til at fastgøre brædderne og endda lave specielle mønstre. Den overlegne stabilitet har en anden stor fordel: det giver mulighed for at bruge en hovedside tunge / rilleforbindelse for at skabe enhver længde uden store huller.

X-tremely alsidig

MOSO® Bamboo X-treme® dæk er tilgængelig i forskellige bredder og afhængigt af finish og overfladebehandling kan du definere din egen stil. Hver plade har en ribbet side og en flad side: du skal bare vælge den du bedst kan lide! Sortimentet omfatter produkter til beklædning, hegn, trapper, møbler mm. 

X-tremely godt lavet

Moso bambus er et af de hurtigst voksende planter på jorden. Bambusstænglerne vokser fra et underjordisk rodsystem, og efter 5 år kan en stamme høstes, mens de andre fortsætter med at vokse. Det betyder, at bambus kan udnyttes uden at ødelægge skoven. Efter høst er Moso bambusstængerne opdelt, og den ydre hud fjernes. Ved at ændre bambusstrimlerne med en speciel, patenteret Thermo-Density®-proces ved 200 ° C, forbedres bambussens dimensionsstabilitet med næsten 50%. Behandlingen sikrer også beskyttelse mod overfladiske svampe og giver den højeste holdbarhedsklasse muligt. Efter komprimering af de varmebehandlede bambusfibre er materialet stærkere og hårdere end næsten alle andre hårdttræ. Derfor kalder vi det: MOSO® Bamboo X-treme®.

MOSO® Bamboo X-treme®: Materialet er mere stabilt, hårdere og stærkere end næsten alle andre hårdttræ i verden!

X-tremely komplet

Udover dækning tilbyder MOSO® Bamboo X-treme® underrammebjælker, slut profiler og vedligeholdelsesprodukter. Med MOSO®-fastgørelseselementer er der ingen skruer synlige på pladerne, det bidrager til det smukke udseende. Gør brug af det komplette sortiment for at sikre terrassens kvalitet.

Bamboo X-treme® er et naturprodukt, der kan variere i farve, korn og udseende. Farven vil ændre sig over tid afhængigt af vedligeholdelsesplanen. Brædderne har en brun til mørk brun farve, når de installeres, hvilket bliver en lysere karamelfarve flere uger efter installationen. Uden yderligere vedligeholdelse bliver farven grå som følge af UV-stråling (svarende til de fleste andre træarter).

Som med ethvert træprodukt, der anvendes udendørs, er der altid risiko for dannelse af splinter, men splinter fra MOSO® Bamboo X-treme® er normalt mindre end (tropiske) hårde træspåner. En regelmæssig rengøring, vedligeholdelse og anvendelse af olie (hyppigere nødvendigt omkring svømmebassiner) er nødvendig for at glatte overfladen.

X-tremely bæredygtig

MOSO® Bamboo X-treme® giver klare bæredygtighedsfordele og er endog bevist CO2-neutral over hele livscyklussen! Anvendelse af Bamboo X-treme® bidrager til en højere LEED og BREEAM certificerings score for grønne byggeprojekter. Det er en af ​​grundene til, at du kan finde dækning og andre MOSO®-produkter i mange bæredygtige referenceprojekter over hele verden.

Udover produktgruppen MOSO® Bamboo Outdoor som du finder her https://byg-ecohome.dk/outdor-kollektionbamboo-xtreme/ , vi tilbyder også MOSO® et meget bredt sortiment af bambusgulve, paneler, finer og bjælker i forskellige størrelser, tykkelser, farver og teksturer.

Venligst besøg vores webbutik med at trykke her:  byg-ecohome.dk for at få et rigtig godt overblik på de alle andre bambus gulv modeller og byggemateriale som vi tilbyder i vores store sortiment af 100% økologisk venlige og bæredygtigt Moso bambus produkter.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Øko-Bambus

Hejmdals Alle 44
6705 Esbjerg Ø
Danmark
Øko-Bambus

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.414