23948sdkhjf

Klub Dahl fryser til i november

| Medlemsnyhed | Indrykket af Brødrene Dahl A/S

VVS-grossist, Brødrene Dahl, satser stort på arrangementer og kurser i gennem deres loyalitetsklub, for mindre VVS-installatører og Vand & Kloakmestre. Igennem Klub Dahl har medlemmer nu en unik mulighed for at komme til forpremiere på Frost 2.

For Brødrene Dahl har det været vigtigt, at tilbyde mere end blot gode rabatter og successen for Klub Dahl skal da også findes ved virksomhedens udbud af arrangementer og kurser. Kundeklubben er et led i virksomhedens strategi om, at øge fokus og kundeloyaliteten hos de mindre kunder.

”Som noget nyt tilbyder vi vores medlemmer forpremiere på Frost 2. Det er et arrangement, hvor kunderne har mulighed for at tage hele familien med. Flere kunder har efterspurgt heldagsarrangementer og gerne arrangementer som de kan opleve sammen med familien. Det har vi lyttet til og derfor glæder det mig, at vi helt eksklusivt kan tilbyde vores medlemmer forpremiere på Frost 2, hvor de kan se filmen før alle andre,” fortæller Marketingchef Sinne Kold. 

Brødrene Dahl har det næste halvår planlagt flere forskellige arrangementer og kurser, hvor kunder får mulighed for at styrke deres kompetencer og øge deres netværk. Heldagstur til Pressalit, forpremiere og forretningsoptimering er blot nogle af de tiltag Brødrene Dahl tilbyder medlemmer det næste halve år.

Sinne fortsætter, ”vi kan se at det skaber værdi for vores kunder. Mindre håndværksvirksomheder får måske ikke fulgt op på videreuddannelse og de nyeste trends. Med Klub Dahl kan vi tilbyde kunderne en unik mulighed for at deltage i arrangementer og kurser, som ikke alene er gratis, men hvor kunderne får rig mulighed for at styrke deres forretning.”

Klub Dahl er en fordelsklub for mindre håndværksvirksomheder. I Klub Dahl optjener medlemmerne point ved køb af produkter online og i butik og har bl.a. en unik mulighed for at deltage i spændende arrangementer. Læs mere på BD.dk/klubdahl.

/Maria Randow


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Brødrene Dahl A/S

Park Allé 370
2605 Brøndby
Danmark
Brødrene Dahl A/S

Send til en kollega

0.172