23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kvalitet er en væsentlig parameter hos Hedema

Frank Nielsen er kvalitetskontrollant hos Hedema. Og det betyder i al sin enkelthed, at han har øjne på alt, hvad der kommer ind og ud af produktionen for at sikre, at kvaliteten lever op til kundernes forventninger..

”Jeg har at gøre med alt inden for indgangs- og udgangskontrol. Så jeg går rundt på fabrikken og holder øje med, om jeg kan spotte og stoppe fejl, inden de kommer videre i systemet. Mange af mine kolleger tror dog, at jeg faktisk ikke ser det store. Men jeg ser rigtig meget. Jeg er utrolig opmærksom og konsekvent, når det handler om kvalitet. Min funktion er meget vigtig, fordi vi ikke vil sende noget ud, der ikke er i orden. Kunderne skal ikke have noget, der ikke lever op til deres forventninger. Jeg kan godt lide, når kunden er tilfreds,” siger Frank.

Læs her, hvorfor Lund & Sørensen A/S valgte Hedema som leverandør 

Vi skal være på forkant, hvis der opstår fejl
Frank har også en helt klar holdning til, hvordan man håndterer fejl i produktionen, når de uheldigvis opstår:

”Vi laver alle sammen fejl. Vi er menneskelige, og så sker det, at der opstår fejl. Men det går ikke, at det er kunden, som ringer ind til mig og fortæller, at de har fundet fejl på deres produkter. Sker det, at der er fejl i produkter, som er på vej ud til kunden, tager jeg telefonen og ringer og forklarer situationen. Vi skal altid hellere være på forkant med den slags, det kan kunden også bedre forstå.”

Stillingen som kvalitetskontrollant kom dog ikke til Frank lige med det samme. Da han startede hos Hedema for fire år siden, var det i bearbejdningen – og det selvom Frank har lederuddannelse, bestyrelsesposter og erfaring som LEAN-manager bag sig.

”Jeg startede ude i bearbejdningen, og så har det udviklet sig stille og roligt. Jeg ville bevise mig selv først i stedet for at komme ind og prøve at overbevise alle sammen om, at jeg er Superman. Det har jeg set flere mennesker knække nakken på, så det skulle ikke være min vej ind hos Hedema. Med tiden har der været plads til at udvikle mig i den retning, jeg selv så, og det har så resulteret i et job som kvalitetskontrollant. Det er et job, jeg er rigtig glad for den dag i dag,” fortæller Frank.

Bliv klogere på, hvordan vi arbejder med bearbejdning her 

Selvom Frank har skrappe kvalitetskrav, gør han også meget for, at arbejdsmiljøet hos Hedema er afslappet og imødekommende:

”Når du starter dagen med at være positiv, får du mere ud af dagen. Jeg kan godt finde på at give en krammer videre eller måske endda synge en sang for at lade mit humør smitte af på mine kolleger,” slutter Frank.

 

Hedema A/S
Vejlevej 158
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20004630
P nummer: 1001823345

Kontaktperson

KA
Kim Andersen
Direktør
kka@hedema.dk

Send til en kollega

0.062