23948sdkhjf

Certificering er et kvalitetsstempel

| Medlemsnyhed | Indrykket af Blendex A/S

Certificeringsprocessen betyder, at man tænker sig godt om og dermed modvirker mange fejl og mangleri et byggeri.

Foto: UN City, København. Arkitekt: 3XN. Certificering: LEED Platin. Foto: Adam Mørk.

Opførelse, drift og senere nedrivning af bygninger kræver forbrug af rigtig mange ressourcer. Derfor er det helt afgørende, at bæredygtighed i alle detaljer er en grundsten i ethvert byggeri. Bæredygtighed handler ikke kun om energieffektivitet, men i lige så høj grad om trivsel, miljø og økonomi, og de tre internationale certificeringsordninger DGNB, BREEAM og LEED baserer sig da også på disse områder.

Bygherrer stiller oftere og oftere krav om, at et byggeri bliver certificeret, da man betragter en certificering som et kvalitetsstempel, som kan være med til modvirke mange fejl og mangler, Man tænker sig ekstra om i byggeprocessen og opnår et byggeri af en højere kvalitet, uden at det nødvendigvis bliver dyrere. Men forhåbentlig sparer man penge ved at undgå udbedringer og byggeskader.

Blendex ønsker at bidrage til det ansvarlige byggeri og har derfor fået vurderet sine screens i forhold til både DGNB, LEED og BREEAM. Vi kan dokumentere, at produkterne lever op til en række bæredygtige krav og dermed bidrager med point til bygningens certificering. Det letter vores samarbejdspartneres arbejde i certificeringsprocessen.

Kontakt os for dokumentation på 4448 0956 eller salg@blendex.dk

Læs vores artikel ”Bæredygtighed er ikke bare tykke vægge og tang på taget”. Vi har interviewet arkitekt M.Arch og DGNB konsulent, Casper Østergaard Christensen, GXN, om, hvad det betyder at certificere sit byggeri.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Blendex A/S

Grusbakken 1-3
2820 Gentofte
Danmark
Blendex A/S

Send til en kollega

0.11