23948sdkhjf

JFP totalentreprenør på nyt friplejehjem i Holte

| Medlemsnyhed | Indrykket af Jørgen Friis Poulsen a/s

Det er anden gang, JFP udvikler et projekt inden for plejesektoren sammen med en bygherre og operatør.

JFP a/s skal som totalentreprenør bygge nyt friplejehjem i Holte for NREP som ejer og Altiden Omsorg A/S som lejer. I marts måned 2019 blev JFP valgt som samarbejdspartner til at færdigudvikle projektet sammen med NREP og Altiden. Det er nu fuldført, og JFP er glade for at komme i gang med det ambitiøse projekt.

Friplejehjemmet indeholder 72 plejeboliger med tilhørende haver og fællesarealer. Byggeriets 5.720 m2 omfatter foruden boligerne en kælder indeholdende servicefunktioner, omklædningsrum, teknikrum mv. Dertil kommer landskabsarbejder til haverne og øvrige arealer. Et godt samarbejde på tidligere projekter, gode løsningsforslag og stor erfaring med sundhedssektoren var årsagen til, at JFP blev valgt til opgaven.

NREP er tilfredse med samarbejdet med JFP

Investment Manager hos NREP, Kasper Vejgaard udtaler om samarbejdet: ”Vi har haft et rigtig fint samarbejde med JFP omkring færdigudvikling af projektet. De har bidraget med bygbare løsninger, der er økonomisk rentable, og som samtidig understøtter vores høje ambitionsniveau for NREP’s første plejebyggeri i Danmark. Deres praktiske erfaringer er vigtige for os, og vi er godt tilfredse med forløbet. Vores ønske er et bæredygtigt byggeri i høj kvalitet, og vi overgiver nu trygt byggeriet til JFP, så de med professionalitet kan håndtere byggefasen og aflevere et færdigt byggeri i 2. kvartal 2021.”

Fælles udvikling af projektet

Det er anden gang, JFP udvikler et projekt inden for plejesektoren sammen med en bygherre og operatør. Salgsdirektør og partner, Søren Trærup fra JFP udtaler om løsningen: ”Det giver rigtig god mening at færdigudvikle projekter sammen inden for plejesektoren, hvor der er en operatør, der skal drifte byggeriet efterfølgende. Vores erfaringer med bl.a. bygbarhed, priser og materialer kombinerer vi med operatørens viden og erfaring med driften. Dette sammen med den rådgivende arkitekt/-ingeniør og bygherrens ønsker giver et fuldstændig gennemarbejdet projekt til glæde for alle parter. Vi bruger mange timer på denne type af projekter, men risikoen er også langt mindre efterfølgende. Jeg tror, vi kommer til at se mange flere af disse projekter i fremtiden, og vi hilser det velkommen.”

Medlemsnyhed

Indrykket af
Jørgen Friis Poulsen a/s

Mads Eg Damgaards Vej 50
7400 Herning
Danmark
Jørgen Friis Poulsen a/s

Billeder & videoer

Visualisering: RUBOW arkitekterVisualisering: RUBOW arkitekter

Send til en kollega

0.125