23948sdkhjf

Nu kan du selv reducere salten i dine vægge, ved hjælp af 5 trin

| Medlemsnyhed | Indrykket af Drytech ApS

Virksomheden Drytech har lanceret et nyt produkt på markedet, der gør det muligt at reducere salt i væggene, uden hjælp fra professionelle

Produktet hedder Salt Out, og det anvendes til at fjerne salt i kældervægge samt andre vægge der indeholder meget salt. For eksempel på grund af tidligere oplag af saltede varer. Efter påføring af produktet, udtørrer Salt Out væggen, og forebygger yderligere opsugning af vand i murværket. 

4 fordele ved at bruge Salt Out 

1) Salt Out giver dig et sundt miljø og en flot glat overflade på din væg. Det sker fordi Salt Out fjerner salt i de yderste dele af væggen og stopper opfugtning i væggen. 

2) Salt i væggene trækker vand op og umuliggør efterbehandling med puds og maling. Med Salt Out bliver du fri for pudsafskalninger og skimmelvækst.

3) Salt i væggene trækker mere vand, der medfører endnu mere salt og sådan fortsætter det. Ved hjælp af Salt Out kan du stoppe denne onde cirkel. 

4) Ved at behandle dine vægge med Salt Out, øger du livstiden på dine vægge, så du ikke behøver renovere så ofte. 

Hvad er Salt Out?

Salt Out er en grødlignende masse, der består af organiske fibre og lermineraler. Det fungerer således at massen bliver påført den saltholdige vægflade i ejendommen, i 1,5 centimeters tykkelse. Efter fire uger tages massen, som nu har suget alt saltet til sig, af væggens overflade. Det efterlader en pæn og glat væg, hvor både vægmalerier, stuk eller andet bevaringsværdigt udsmykning af væggene, er velbevaret. Behandlingen er komposterbart efter endt behandling, hvilket betyder at materialet nemt kan tages af og afleveres på genbrugspladsen.

5 trin for at påføre Salt Out 

1) Bland plantefiber og tørstof godt sammen.

2) Tilføj vand lidt ad gangen. Konsistensen må hverken være for tør eller våd. Den skal være tilpas fugtig for at hænge fast på væggen. 

3) Produktet påføres væggen ved hjælp af trækbræt. Træk fra gulv og op, i en tykkelse på ca. 20 mm. Er mørtlen for tør, vil det falde af, og der skal derfor tilføres mere vand. 

4) Når alle vægge er fåført produktet, skal det stå uberørt indtil det er tørt. Rumopvarmning kan være en nødvendighed. 

5) Når mørtlen er tør, fjernes produktet fra væggene. Det gøres bedst med en murerske eller lignende. Materialet kan sendes direkte på genbrugspladsen.  

Kombiner Salt Out og elektroosmosesystem for at gøre kælderen beboelig

Hvis en kælder skal bruges til beboelse eller erhverv, er det vigtigt at både afskalning og fugtforhold er i orden. Salt Out kan bruges til at afsalte synligt murværk, så man undgår salt-skæg der forhindrer at man kan renovere murværk i kældre og andre steder med salt i væggen. Er der et osmotisk tryk fra opstigende grundfugt, så anbefales det dog at supplere denne løsning med en installation af et elektro-osmose system, der effektivt fjerner vandpresset og muliggør en hel udtørring af murværket. Elektroosmosesystemet udtørrer fugtige vægge ved hjælp af svage impulser af jævnstrøm i murværket, som gør at vandet trækkes ud af væggen og ud i den omkringliggende jord.

Se instruktionsvideo om Salt Out HER

Læs mere om Salt Out på www.drytech.dk.

For yderligere informationer kan Niels Olsen kontaktes på niels@drytech.dk, eller resten af Drytech teamet gennem info@drytech.dk. 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Drytech ApS

Virumgade 7-9
2830 Virum
Danmark
Drytech ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.094