23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nyeste teknologi til ventilationsaggregater

Ny EC ventilator med IE5-motor til Geniox ventilationsaggregater forbedrer effektiviteten op til 7 %.

"Vi ønsker altid at være på forkant med den nyeste teknologi," fortæller Marketingchef Birgit Knudsen. "Vores ventilationsaggregater er i konstant udvikling. Med ventilatoren EC Bluefin kan vi tilbyde kunderne det bedste inden for ventilatorer til ventilationsaggregater og bidrage til at sænke energiforbruget yderligere." 

Systemairs beregninger viser, at den nye ventilator i nogle tilfælde kan levere det samme som de nuværende EC ventilatorer med en væsentligt lavere SFP-værdi. Samme beregning viste, at lydeffektniveauet kunne reduceres med op til 5 dB(A). Det udgør en markant forbedring, da undersøgelser viser, at det menneskelige øre vil opfatte en reducering af lydeffektniveauet på 3 dB(A) som en halvering. 

Motoren er i den højeste klasse for energieffektivitet, IE5. Motoren bidrager derfor væsentligt til en stærkt forbedret energieffektivitet. I visse tilfælde kan ventilatorens højere ydelse betyde, at man kan gå en aggregatstørrelse ned. 

"Både ventilator og motor er tilgængelige i flere størrelser. Det giver kunderne mere fleksibilitet og mulighed for at ramme præcis det driftspunkt, man har behov for," fortæller Birgit Knudsen. 

EC Bluefin er udført i et kompositmateriale, der er specialudviklet til netop denne ventilator. Det er stærkt som stål og vejer ganske lidt. Materialet er desuden 100 % bæredygtigt.

Der er udviklet en app til den nye motor, der gør det muligt at regulere på alle 3-fasede motorer. Det giver hurtigere indregulering, bedre kontrol og mulighed for at ændre på de forudbestilte indstillinger, f.eks. skifte fra 0-10 V regulering til Mod-Bus. 

Alle nye ordrer modtaget efter 1. september vil blive leveret med den nye EC Bluefin ventilator. I øvrigt til samme pris.

Danvent DV og TIME ec ventilationsaggregater vil også blive udstyret med EC Bluefin ventilatorer.

Systemair A/S
Ved Milepælen 7
8361 Hasselager
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK82378014
P nummer: 1003206416

Send til en kollega

0.063