23948sdkhjf

Forlæng kølevæskens levetid

| Medlemsnyhed | Indrykket af AVS Danmark ApS

De fleste værktøjsmaskiner afgiver som bekendt spåner i større eller mindre omfang, der naturligt ryger med i kølevæsken.

Regelmæssig rensning af kølevæsker forhindrer, at spåner sendes direkte ind i værktøjer eller hæmmer flowet af kølevæske i en maskine pga. af tilstoppelse. Herved undgås dyre maskinstop og ødelagt udstyr samtidig med, at man sparer kostbar tid!

Chip Trapper gør rengøringsprocessen til en nem og overskuelig opgave
Med en Chip Trapper får du en effektiv metode til regelmæssig rensning af kølevæsker, da den effektivt opsuger spåner, skår o.lign. Du slipper for at spåner sendes direkte ind i værktøjer eller hæmmer flowet af kølevæske uden at skulle skovle spåner op af kølevæsken eller at have fingrene nede i væsken.

Chip Trapperen fjerner helt enkelt spåner fra brugte væsker ved at suge den snavsede væske ind i en tromle, hvor spånerne fanges i en filterpose for herefter at kunne sende den rensede væske ud igen. Chip Trapper findes i tre forskellige størrelser, der kan rumme hhv. 114, 208 og 416 liter

Ønsker du mere information?
Kontakt os på 4656 4343 hvis du står med en udfordring eller ønsker mere information. Vi sidder klar til at hjælpe.

Kom og hør mere på hi messen
Kig forbi stand K.8220.01, hvor du kan få demonstreret en Chip Trapper fra Exair. Vi glæder os til at tale med dig om mulige løsninger.
- et godt og sikkert arbejdsmiljø betaler sig og kan ses på bundlinjen!

Se mere om vores deltagelse på hi messen her
Se mere om Chip Trapperen her

Mød AVS Danmark ApS til HI Industri på stand K.8220.01.

Se mere om messen

Medlemsnyhed

Indrykket af
AVS Danmark ApS

Skelvej 18
2640 Hedehusene
Danmark
AVS Danmark ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.079