23948sdkhjf

Skandinaviens bedste løsninger til industrien kan opleves på hi-messen

| Medlemsnyhed | Indrykket af hi Tech & Industry Scandinavia

Avanceret teknologi og moderne industrielle løsninger bliver forenet med produktnyheder, keynote speakere og det personlige møde mellem kunder og leverandører, når hi-messen finder sted 1.-3. oktober 2019 i MCH Messecenter Herning.

Omkring 700 udstillere fra ind- og udland står 1.-3. oktober klar til at tage imod besøgende fra den industrielle sektor til årets hi Tech & Industry Scandinavia. Messen er igennem årene blevet samlingspunkt for hele industrien, der mødes til tre intense dage, hvor netværk, inspiration og viden er i højsædet, og i år kan besøgende se frem til et rekordstort event- og aktivitetsprogram.

- Vi glæder os over, at udviklingen i industrien resulterer i et øget behov for at vise produktnyheder og for at blive opdateret på al den nye viden. Derfor en stor tak til udstillere og samarbejdspartnere, der sammen sikrer, at hi-messen fortsat kan være branchens faglige og personlige mødested med de bedste løsninger til industrien, siger administrerende direktør i MCH A/S Georg Sørensen.

Udstillerne er fordelt på fire stærke delmesser inden for Automation & Robotter, Intern Logistik, Underleverandører samt Værktøj, Svejsning & Produktionsudstyr.

Mellem robotter, sensorer, svejse- og bearbejdningsmaskiner og meget andet hardware og software er scenen sat til det personlige møde ansigt til ansigt mellem folk fra industrien. hi-messen handler i høj grad om at styrke brancherelationer og skabe nye kontakter, der kan åbne nye muligheder for forretningen.

Inspirerende events
Samtidig kan besøgende indhente ny viden og inspiration fra en række eksperter på messens seks stærke events, der henvender sig til en bred målgruppe og på tværs af brancher. Blandt begivenhederne er årets største teknologievent Technomania. Technomania er et fremtidsunivers på 3.386 kvadratmeter fyldt med den sidste nye teknologi, fascinerende konferencetalere, startups, demolabs og meget mere.

Vindmølleindustriens vind-event Wind Energy Denmark er også en del af hi-messen og fusionerer teknologi, innovation, forskning og forretningsudvikling - i år med et stort fokus på onshore. Samtidig mødes hele fødevarebranchen til International FOOD Contest - IFC, som handler om netværk, nye produkter, teknologi og maskineri til hele fødevareindustrien.

Er man mere interesseret i den teknologi og digitalisering, som sætter nye grænser for produktionsprocesser, er The Smart Company et event, man ikke må snyde sig selv for. Især ikke på grund af The Smart Company Live Theatre - en teknologisk teaterforestilling med bidrag fra syv danske teknologivirksomheder.

Industri 4.0 spiller en væsentlig rolle i eventet Production Denmark, når der blandt andet vil blive diskuteret og præsenteret nye løsninger og konkrete erfaringer med digitalisering, robotteknologi og automation. Branchenetværk, leverandører og faglige eksperter vil alle komme med deres bud på de udfordringer, som fremtiden bringer, og hvordan danske industrielle produktionsvirksomheder kan forholde sig til dem.

Derudover er hi Tech & Industry Scandinavia for første gang gået sammen med Center For Industri (CFI) om at etablere et nyt eventområde – 3D TECH – hvor de besøgende kan opleve alt inden for 3D printere, 3D leverandører af printede emner, 3D scanning, 3D opmåling & 3D kvalitetssikring, 3D tegne- og konstruktionsprogrammer samt Viden & Rådgivning.

Omkring 700 udstillere står klar til at tage imod de besøgende, når hi Tech & Industry Scandinavia 2019 finder sted i MCH Messecenter Herning.

Hent din fribillet til messen her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
hi Tech & Industry Scandinavia

Vardevej 1
7400 Herning
Danmark
hi Tech & Industry Scandinavia

Send til en kollega

0.094