23948sdkhjf

Et styrket buildingSMART i Danmark

| Medlemsnyhed | Indrykket af Molio

24. september inviterer Molio til dialogmøde om udviklingen af et dansk buildingSMART Chapter. Kom og hør om vores visioner for et styrket dansk buildingSMART og byd ind med dine idéer til en fremtid, som er værdiskabende for byggeriets parter.

buildingSMART er en international organisation, der arbejder for at udvikle og fremme anvendelsen af åbne og digitale standarder i byggeriet.

Indtil nu har Danmark været del af buildingSMART Nordic. I 2020 skal der oprettes et særskilt dansk buildingSMART Chapter, der skal erstatte det nordiske Chapter.

Målet er at sikre en øget lokal buildingSMART forankring i Danmark, samt at skabe fundamentet for en række danske aktiviteter omkring buildingSMART og generelt øge synligheden og brandet omkring buildingSMART.

Hvad arbejder buildingSMART med?
buildingSMART udarbejder fælles tilgange til design, udførelse og drift i byggeprocessen gennem åbne dataformater (openBIM), baseret på fælles byggestandarder.

buildingSMART benytter IFC, der anvendes som dataformat til at understøtte deling af information mellem projektering, udførelse, vedligeholdelse og drift.

buildingSMARTs strategiske mål er, at openBIM-standarder skal give værdi til samfundet og give målbare fordele for brugerne, i form af betydelige forbedringer på omkostninger, værdi og miljø-performance.

Tid, sted og tilmelding
Mødet er gratis for alle der er interesserede i buildingSMART. Men da vi gerne vil vide, hvor mange vi skal gøre plads til, skal du tilmelde dig til arrangementet her.

  • Tirsdag den 24. september 2019, kl. 15.30–17.00
    BLOXHUB Arena, Bryghuspladsen 8, Opgang C, 3. sal, DK-1473 København K

Opfølgning på Molio Konferencen
Dialogmødet er en del af det igangværende arbejde med henblik på at udvikle et dansk buildingSMART Chapter. Der iværksættes løbende nye aktiviteter, og på årets Molio Konference, der løber af stablen 5. november i Molios konferencecenter HUSET Middelfart, følger vi op på vores udviklingsarbejde.

Få meget mere information om dialogmødet her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Molio

Lyskær 1
2730 Herlev
Danmark
Molio

Send til en kollega

0.109