23948sdkhjf

Erhvervs bambus produkter – den miljørigtige og bæredygtige løsning til den danske byggebranche

| Medlemsnyhed | Indrykket af Øko-Bambus

Takket være sin høje slidstyrke og formstabilitet er bambus det ideelle materiale til gulve og byggemateriale i industribyggerier og almene boligbyggerier.

 

Byg-EcoHome .dk leverer Europas førende, økologiske bambus gulve og byggemateriale fra Moso International BV i Holland, som er kendt i hele verden for deres topmoderne designs og slidstærke, miljøvenlige produkter.

Der er 100 % kvalitets garanti på Moso International BV bambus gulve og andre bambus produkter, som især er tilpasset til danske byggestil og klima.
I industri, bolige, fabrikker og lagerbygninger, kontor/butik er det vigtigt, at gulvbelægningerne er tilpasset den belastning, som gulvet skal kunne tåle. Der er ingen andre virksomheder tilgængelig i hele verden som MOSO International, der kan matche den brede – og stadig voksende – sortiment i topkvalitets bambus design og konstruktion af bæredygtige produkter, såsom plankegulve, parket og terrassebrædder samt bambus solide paneler, bjælker, finer, facadebeklædning, hegnplader og tilbehør.

MOSO leverer produkter af højeste kvalitet, der opfylder de højeste tekniske, funktionelle og æstetiske krav på vestlige markeder. En vigtig forudsætning for MOSO’s succes har altid været deres kontrol over produktionsprocessen. 

MOSO er den mest erfarne spiller i bambusindustrien og med en professionel organisation etableret i Kina beskytter man aktivt kvaliteten af deres produkter og yder en produktgaranti på op til 30 år og en brandsikkerhed ydelse op til den højeste klasse. Desuden fremstilles virksomhedens produkter i produktion faciliteter, der er ISO 9001 og ISO 14001 certificeret og overholder derfor de strengeste normer med hensyn til kvalitet, menneskers sundhed, sikkerhed og miljø. Gennem et stærkt distributionsnet kan MOSO kombinere et stort produktsortiment – der giver en bambusløsning til alle – med lokal tilgængelighed og dermed med meget kort leveringstid.

Fordelene ved MOSO Bambus
Selvom kæmpe bambus er formelt ikke et træ, men vores bambusprodukter er produceret af ægte MOSO bambus hårdttræ, som har fremragende egenskaber som hårdttræ: det er meget hårdt og holdbart.

Det betyder, at MOSO bambusgulve og dækplader kan bruges i tunge applikationer. På grund af sammensætningen af individuelle strimler vil MOSO-bambus krympe og svulme mindre end de fleste massive træarter, hvilket giver en meget stabil løsning.

Bambus er en ’uendelig’ ressource. Den vokser hurtigere end nogen anden plante; op til 1 meter om dagen. Hvert år høstes 4-5 års stilke, hvilket giver plads til den yngre bambus til at vokse til modenhed. Under vækst absorberer MOSO bambus mere CO2 end den frigiver under produktionen. Derfor garanteres alle faste MOSO-bambusprodukter at være CO2-neutrale i hele livscyklussen.

MOSO-bambusprodukter er også et sundt valg, da de er antistatiske og antiallergiske. Desuden har de meget lave emissioner af skadelige VOC (flygtige organiske forbindelser). Det mest slående træk ved MOSO-bambusprodukter er helt sikkert dets naturlige skønhed.

Også bjælker, paneler og finer

Udover bambus plankegulve og parket, bambus terrassebrædder og andre udendørs produkter, MOSO er i stand til at tilbyde et meget bredt sortiment af bambus erhvervs produkter i en bred vifte af farver, størrelser, tykkelser og teksturer.

MOSO er den europæiske markedsleder inden for udvikling af innovative og bæredygtige bambusprodukter til indendørs og udendørs applikationer til den grønne byggebranche og videre. Med bambus 1-lags paneler, finer og fleksible bambusruller og langes tilbyder flere løsninger til dekorative og bæredygtige bambusvæg og loft belægninger i forskellige størrelser, tykkelse, farver og teksturer osv.

MOSO bambus paneler og finer er blevet anvendt i mange applikationer verden over lige fra lofter, møbler, køkkener, trapper, døre, vægbeklædning, vinduesrammer til bambus design produkter såsom lamper, bambus design møbler, og selv instrumentbrættet i BMW.

MOSO Bamboo Solid Paneler består af flere lag bambus, der findes i mange variationer med hensyn til størrelse, tykkelse, konfiguration, stil og farve. Disse bambuspanereler er særligt interessante i de applikationer, hvor panelets side forbliver synlig, sådan som trin i en trappe, møbler og køkkenplader. Således MOSO paneler giver en ideel kombination med MOSO bambus erhvervsgulve og bambus parket sortiment. 

I modsætning til hårdttræ, MOSO Bamboo Solid Bjælke er et meget regelmæssigt materiale med hensyn til stabilitet og struktur og er derfor let at behandle. Standardlængden af bjælken er 2440 mm, men ved brug af fingersamlinger en hvilken som helst længde kan oprettes. MOSO bjælkerne fås i farverne karamel og naturligt i begge dele den ekstra hårde High Density version (tropisk hårdttræs udseende – tilfældigt linjemønster) og Side / Almindelig presset version (regelmæssigt linjemønster med bambusnoder synlige). Især i sidstnævnte version, på grund af opførelsen i forskellige lag, kommer meget smukke linie mønstre ud efter fræsning.

30 års garanti
Udvikling af det bedste bambusprodukt er kun muligt gennem løbende opmærksomhed for hver detalje under produktionen. Vores producent MOSO blev skabt netop for det. Kun på grund af deres daglige indsats er et MOSO-bambusprodukt meget forskelligt fra et standard kinesisk bambusprodukt. Og i det usandsynlige tilfælde, at der blev overset noget, kan kunderne regne med vores fulde støtte og garanti op til 30 år.

Byg-EcoHome kan også i forbindelse med dine byggeprojekter mv. tilbyde dig helt unik ny bambus tungt UltraDensity massiv gulv til semi-udendørs, store trafikområder. Med Bamboo UltraDensity har MOSO udviklet en ny økologisk og holdbar løsning til naturgulv til indendørs eller semi-udendørs applikationer. Steder som togstationer, lufthavne, indkøbscentre, idrætshaller eller museer kræver specielle gulve med exceptionelle kvaliteter, der er certificeret til de højeste standarder. Disse meget højtydende standarder er næsten umulige at opnå med trægulve. MOSO Bamboo UltraDensity gulvbelægning kan opfylde de højeste krav, hvilket gør det til et unikt produkt til brug af biobaserede materialer i moderne arkitektur.

For en fuld oversigt over referencer og inspirerende udførte byggeprojekter med  MOSO® Bamboo UltraDensity henvises til MOSO hjemmeside

Bambus gulve og andre MOSO bambus materielle har fået FSC-certificering
FSC er globalt anerkendt, som den bedste og mest strenge og ansvarlige certificerings system i træindustrien. Der har været tvivl om FSC-certificering var virkelig nødvendigt for bambus materieler, da bambus vokser ikke i en “skov”, det bliver mere betegnet som græs, der har sin egen specielle måde at blive høstet på. Der er en markant efterspørgsel for bæredygtige bambusprodukter til at blive FSC-certificerede. MOSO var en af de første bambus leverandører til at blive FSC-certificeret.

Byg-EcoHome står klar til rådighed for at hjælpe dig med at træffe det rigtige beslutning, dermed tilbyder virksomheden et meget bredt sortiment af bambus gulve, terrassebrædder, hegnplader, bjælker, paneler og finer i en bred vifte af farver, størrelser, tykkelser og teksturer.

På Byg-EcoHomes net-butik  kan man få et rigtig godt blik på alle bambus gulv modeller og andre bambus byggemateriale, som virksomheden tilbyder i deres store sortiment. Venligst besøg www.byg-ecohome.dk for at få et godt overblik på de alle bambus økologiskvenlige og bæredygtige produkter vi tilbyder i vores store sortiment.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Øko-Bambus

Hejmdals Alle 44
6705 Esbjerg Ø
Danmark
Øko-Bambus

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.272