23948sdkhjf

Få styr på kravene til funktionsafprøvning af varmeanlæg

| Medlemsnyhed | Indrykket af Teknologisk Institut - Energi og Klima

Den 1. oktober afholder Teknologisk Institut et efterspurgt kursus, hvor man kan få styr på bygningsreglementets krav til funktionsafprøvning af varmeanlæg.

De nye krav i bygningsreglementet er en skærpelse af de allerede eksisterende krav til eftervisning af installationers ydeevne i de gældende standarder for varmeanlæg. Bygningsreglementets krav gælder ved nybyggeri, men også for eksisterende byggeri, hvor der udføres ændringer, der har betydning for bygningsreglementets bestemmelser.

På kurset får man den nødvendige viden om de nye krav i bygningsreglementet om funktionsafprøvning af varmeanlæg og man får en bred indsigt i og grundlæggende forståelse af indhold og omfang af de nye skærpede krav.

Eksperterne på Teknologisk Institut gennemgår de centrale emner i forbindelse med de nye krav og bestemmelser, der knytter sig til bygningsreglementet. Der er i undervisningen sikret en god balance mellem vejledningens beskrevne nye krav – den teoretiske del – og kravene til funktionsafprøvning af varmeanlæg i praksis.

Læs mere

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Teknologisk Institut - Energi og Klima

Gregersensvej
2630 Taastrup
Danmark
Teknologisk Institut - Energi og Klima

Send til en kollega

0.109