23948sdkhjf

Lugtfri og effektiv ventilation til køkkener hvor pladsen er trang

| Medlemsnyhed | Indrykket af Halton A/S

Halton MobiChef er et højeffektivt uafhængigt plug & play komplet recirkulerende filtreringssystem til mobile kogestationer. Den kræver ingen forbindelse til udsugningskanalsystem.

En løsning hvor pladsen er trang

At spise ude er ikke kun et spørgsmål om madlavning det skal være en oplevelse. Fremtidens køkkener er åbne for gæsterne for at give gæsterne en totaloplevelse. Showkøkkener stiller de samme krav til effektivitet, funktionalitet og komfort som traditionelle køkkener men med et meget højere krav til æstetik hvilket presser teknologierne til det yderste.

Halton MobiChef bringer ”showet” direkte ind i restauranten, hvor der normalt ikke er nogen madlavning. Enheden er fuldt fleksibel og kan bringe gæsterne tættere på madlavningsprocessen end ved normale showkøkkener.

Vores ønske om innovation og ekspertise sikrer disse krav og giver et succesfuldt showkøkken: nærhed og hygge.

En ideel kombination mellem effektivitet og funktion

Capture Jet™ teknologien gør det muligt med en stor åbning på kokkens side, samtidig med at luftmængden reduceres med op til 50 % for at opfange den samme mængde røg. Desuden sikrer det at gæsterne ikke bliver generet af røg og lugte.

Halton’s MobiChef’s højeffektive recirkuleringsenhed er baseret på minimum seks filtreringstrin. Den er blevet udviklet til at fjerne fedt, røg og lugtpartikler som genereres af madlavningsprocessen ligegyldig typen. Luften kan derfor sendes direkte ud i restauranten hvor madlavningsstationen er installeret. Faktisk er det ikke nødvendigt at tilslutte Halton MobiChef til udsugningskanalsystemet. Den kan installeres alle steder i restauranten og er fuldstændigt plug-and-play.

Halton giver funktionsgaranti! Ring og hør nærmere på tlf. 86 922 855.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Halton A/S

Husby Alle 17, 1. tv.
2630 Taastrup
Danmark
Halton A/S

Billeder & videoer

Mobichef - Halton Foodservice

Send til en kollega

0.141