23948sdkhjf

Effektiv helårsdrift af Tivoli Hjørnet

| Medlemsnyhed | Indrykket af RIB A/S

”Tivoli Hjørnet” er den store hjørnebygning på Vesterbrogade og Bernstorffsgade i København med en bølgende dobbeltfacade af glas, som er 105 meter lang og 17 meter høj.

Tivoli Hjørnet har siden sin åbning i november 2017, været et hit hos både gæster herhjemme og fra udlandet. Med en bugtende glasfacade, har Tivoli Hjørnet været klar til at stille de besøgendes sult alle ugens dage, hele året rundt. For meningen med projektet har været at åbne Tivoli mere op for byen og invitere indenfor, også uden for ”sæsonerne”, hvilket ligeledes betyder, at Tivoli er blevet en “helårsvirksomhed”.

Helårsdrift vækker nye udfordringer

Med 6.000 kvadratmeter plus 2.500 kvadratmeter kælder, som inkluderer en udvidelse af Hotel Nimb, Illums Bolighus, restaurantkæden Vapiano, Sticks’n’Sushi og Espresso House – samt det nye Tivoli Food Hall, der rummer 15 spisesteder, er helårsdriften blevet et mere kompliceret anliggende for Tivoli. Dog har Tivoli og RIB i samarbejde med hinanden formået at finde frem til en holdbar løsning.

Ved at anvende Byggeweb Arkiv får Tivoli nu mulighed for at arkivere alt deres materiale digitalt, hvilket sikrer, at vejen til vigtige dokumenter og sagsnumre ikke er lang. Alt materiale, som anvendes i forbindelse med drift, service og bygningsændringer, er fuldt tilgængeligt for både interne og eksterne brugere i én samlet platform, der er med til at skabe overskuelighed for ledelsen. Gennem Byggeweb Arkiv er Tivoli garanteret en hurtig og nem adgang, samt kontrol og overblik over alle data.

Hos RIB A/S er vi derfor meget stolte af at have bidraget til en mere effektiv og tidsbesparende helårsdrift af Tivoli Hjørnet, hvilket ligeledes stiller Tivoli i en stærkere position, da alt materiale ligger i en struktureret digital form med historik over alle handlinger.

Billeder fra Pei Cobb Freed & Partners Architects

Medlemsnyhed

Indrykket af
RIB A/S

Ryesgade 19C
2200 København N
Danmark
RIB A/S

Send til en kollega

0.109