23948sdkhjf

Sundolitt Gulvvarme – varme til fødderne

| Medlemsnyhed | Indrykket af Sundolitt A/S

Velegnet til lavenergibyggerier, etagedæk og renoveringer

Sundolitt Gulvvarme – varme til fødderne

Sundolitt Gulvvarme er velegnet til svømmende gulve – træ, gips, laminat mv. og kræver ikke pladsstøbt beton, som afgiver fugt til byggeriet. Billedligt talt ”Byg om morgenen og flyt ind om eftermiddagen”.

Sundolitt Gulvvarme er særlig velegnet til lavenergibyggerier, etagedæk og renoveringer. Gulvvarmen kan reagere hurtigt på temperaturændringer, hvilket bedrer komforten og kan give besparelse i varmeforbruget.

Sundolitt Gulvvarme består af EPS plader og aluminiumplader med spor til eksempelvis 20 mm varmeslanger. EPS pladerne for 20 mm varmeslanger er innovativt fremstillet med spor tosidigt. Ligeløbsspor er placeret på den ene side af pladen og bøjninger på den modsatte. Gevinsten er at pladen opnår langt mere kontaktflade med det færdige trægulv end andre kendte systemer.
Mere kontaktflade sikrer bedre bæreevne og bedre stabilitet. Aluminiumspladerne leveres i længder der kan sikre en ”sammenlåsning” af EPS pladerne.

Som noget helt specielt kan Sundolitt Gulvvarme EPS plader bidrage til opbygningens isolans. Bidraget kan reducere indbygningshøjden og er derved velegnet til etageadskillelser og renovering. Sundolitt Gulvvarme leveres endvidere til 16 mm varmeslanger.

Læs mere om Sundolitt Gulvvarme her.

Sundolitt A/S - a business built on air Sundolitt A/S har i 50 år leveret isolering til det danske marked. Sundolitt er del af Sunde Gruppen, som i dag har 17 fabrikker i Norge, Sverige, Danmark, Tyskland, UK og Spanien.

Vi prioriterer miljøhensyn højt i udviklingen af vores produktportefølje, og vores værdisæt - ansvarlighed, åbenhed, risikovillighed og troværdighed gennemsyrer virksomheden.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Sundolitt A/S

Krog Skolevej 3
7190 Billund
Danmark
Sundolitt A/S

Send til en kollega

0.093