23948sdkhjf

Elever er livsnerven

| Medlemsnyhed | Indrykket af Brødrene Dahl A/S

Hos Brødrene Dahl er elever livsnerven til at besætte ledige stillinger. Det sikre, at virksomheden har adgang til veluddannet arbejdskraft i en tid, hvor der er knaphed på ledige hænder.

Brødrene Dahl har gennem mange år investeret i uddannelse af elever og i år er ikke en undtagelse. Et nyt hold elever startede den 1. september og som nu skal gennemgå den to-årige uddannelse.

En god start
For Brødrene Dahl er det vigtigt at kunne give alle elever en god start hos virksomheden. Virksomheden har etableret sin egen interne skole, BD Skolen, som supplement til det obligatoriske elevforløb i virksomheden. BD Skolen byder blandt andet på fælles introuge for alle nye elever i hele landet, med produkttræning, leverandørmøder, besøg på centrale afdelinger samt to udlandsture. Eleverne startede ugen med at mødes på BD hovedkontoret på Park Alle. Her blev de budt velkommen af elevansvarlig Jesper Madsen, som til dagligt arbejder for Brødrene Dahl som Koncept træner.

”Der er ingen tvivl om, at intro-ugen er vigtig for elevernes tid hos Brødrene Dahl. Ugen starter ud med et hold der er meget stille og generte – til nu at være et hold, der er blevet stærke sammen. For Brødrene Dahl er det vigtigt, at eleverne, igennem deres tid, hos os kan støtte og sparre med hinanden, også selvom de sidder i hver deres butik,” fortæller Jesper.

I torsdags mødtes eleverne i Brødrene Dahl butikken på Vallensbækvej, hvor de havde mulighed for at tale med en række leverandører og få et større indblik i de produkter, de om lidt skal sælge hos virksomheden. Ugen har budt på flere spændende tiltag, blandt andet en tur blandt andet til Sverige med besøg hos producenten Ifö.

Derfor blev det Brødrene Dahl 
”Forløbet har været mega-godt. Særligt turen til Sverige, hvor vi blev introduceret til Ifö. Jeg har fået en meget større forståelse for deres produkter. Jeg er blevet taget rigtig godt imod af medarbejdere og kunder. Jeg er i Brødrene Dahl butikken i Odense og det har været en god start. Jeg har altid været interesseret i salg og min plan var, at jeg skulle være bilsælger. Men en dag præsenterede min far mig for Brødrene Dahl, hvor salg er en stor del af virksomheden – dér vidste jeg næsten med det samme, at jeg ville være en del af dét fællesskab. Hos Brødrene Dahl er der mange veje, man kan vælge. Mange af medarbejderne som jeg har mødt indtil videre, startede hos Brødrene Dahl som elev og det er inspirerende fortæller elev Mikkel Haugaard Hansen.

VVS-grossisten uddanner både almindelige elever og voksen-elever, som skal omskoles. I virksomheden møder man mange medarbejdere, ledere og direktører, der startede deres karriere som elev hos Brødrene Dahl.  

”Til at starte med lå det ikke i kortene, at jeg skulle være sælger. Det var først til karrieredagen i Hillerød at jeg stiftede bekendtskab med Brødrene Dahl – hvor der er en særlig ånd. Jeg fik lyst til at vide mere, og nu er jeg startet som elev. Jeg har ikke haft de store forventninger til introugen, men det har været fedt med et program som gør, at vi på kort tid får et stort kendskab til produkterne. Jeg er helt klart træt – vi har været på en hel uge og har været ude om aftenen. Det bliver godt at komme hjem, men jeg ville ikke have været foruden” afslutter elev Stephanie Bergmann, som til dagligt er i Brødrene Dahl butikken på Holmbladsgade.

Ud over introugen, byder Brødrene Dahls interne skole på et 3-dages ophold i det jyske, hvor virksomhedens Centrallager og flere leverandører besøges. ”I det hele taget tager vi hånd om vores elever. Det sikrer os, at de får nogle lærerige år og vi får skabt en naturlig fødekæde ind i virksomheden,” afslutter Jesper Madsen.

 

/Maria Randow 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Brødrene Dahl A/S

Park Allé 370
2605 Brøndby
Danmark
Brødrene Dahl A/S

Send til en kollega

0.102