23948sdkhjf

HSHansen udvider i Esbjerg

| Medlemsnyhed | Indrykket af HSHansen a/s

Væksten fortsætter hos den anerkendte facade- og lukningsentreprenør HSHansen. Ordrebogen er god og virksomhedens kompetencer er i udvikling.

Virksomhedens kompetencer i udførsel af facade- og lukningsentrepriser, i alle størrelser, er meget
efterspurgte i hele Skandinavien.

HSH Direct, som varetager HSHansens mindre og mellemstore projekter, op til en entreprisesum på ca.15 mio. kr., har også de seneste år mærket en stor fremgang, og har nu brug for mere plads på Esbjerg kontoret. Lokationen flyttes fra Høgevej til større lokaler på Spangsbjerg Møllevej. 

”Syd – og Sønderjylland er et marked med stort potentiale. De seneste år har vi fået en større markedsandel i området. Det er både lokalt i Esbjerg, i hele Syd- og Sønderjylland samt i resten af DK vi har projekter. Herudover har vi fokus på Norge, hvor vi allerede har en håndfuld gennemførte projekter. Vi har på 2 år ansat yderligere 17 mand i HSH Direct. Derudover har vi også 4 mand hos os, der har de større projekter. Det er vigtigt for os at være nærværende nationalt, og med de nye lokaler er vi rustet til at vækste yderligere og bringe vores kompetencer i spil. Vi er inde i en opgangs-periode og søger derfor også medarbejdere til vores projektafdeling, herunder også elever” siger Torben Ilsøe Nielsen, Afdelingschef, HSH Direct.

Administrationen findes stadig i Lem, hvor produktionen foregår.

Derudover har HSHansen kontorer i København, Viborg, Århus, Esbjerg,Oslo, Bergen samt Stockholm.

 

 

 

HSHansen er en del af HansenGroup som designer, fremstiller og monterer aluminiums facader, Curtain walling, boltede glaskonstruktioner samt kommercielle vindues- og dørsystemer. HansenGroup er grundlagt i 1909 og er repræsenteret i 6 lande. Med en omsætning på Dkk 800 mio. og 450 medarbejdere er HansenGroup i dag Nordeuropas førende uafhængige facadeentreprenør.

Læs mere på www.hshansen.dk.

Pressekontakt: Jesper Madsen, Salgs- og marketingschef, HSHansen

Billedetekst, foto 1: En del af HSH Direct-teamet foran de nye lokaler

 

 

    


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
HSHansen a/s

Bredgade 4
6940 Lem
Danmark
HSHansen a/s

Send til en kollega

0.125