23948sdkhjf

Maria Ekblad - nyt medlem af Golders seniorgruppe

| Medlemsnyhed | Indrykket af Golder Associates A/S

Golder Associates A/S er glade for at kunne meddele at Maria Ekblad er nyeste medlem i vores seniorgruppe og har fået ny titel som ”Senior Project Manager and Waste Group Leader”.

Golder Associates A/S er glade for at kunne meddele at Maria Ekblad er nyeste medlem i vores seniorteam og har fået ny titel som ”Senior Project Manager and Waste Group Leader”. Hun har været hos Golder i 6 år og arbejdet primært med affaldsrelaterede opgaver.

Maria Ekblad er bl.a. projektleder i GENTRÆ, et fællesprojekt af Golder, Stark Group og Solum med formål at introducere genbrugsmaterialer i stor skala salg. Projektet blev i oktober 2019 præsenteret i ISWA verdenskongres i Bilbao.

Marias andre projekter omfatter miljøvurderinger, miljøgodkendelser og konceptudvikling i forbindelse med affaldshåndtering. Desuden er hun med i VCØB (Videncenter for Cirkulær Økonomi i Byggeriet) som fagspecialist, og en del af Golders Nordiske Environmental Due Diligence (EDD) team og her dermed arbejdet med affald i mere end 15 år.

Maria Ekblad er oprindeligt udannet kandidat i miljøbiologi fra Åbo Akademi i Finland.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Golder Associates A/S

Maglebjergvej 6, 1.
2800 Kgs. Lyngby
Danmark
Golder Associates A/S

Send til en kollega

0.094